Гаряча тема:
- Війна
Така картопелька виходить особливо смачною й ароматною за рахунок того, що її не просто полили сметаною, а приготували сметанну заправку на основі часнику і кропу. На смак страва ну дуже нагадує молоду картоплю.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг картоплі,
2 зубки часнику,
пучок кропу,
100 г вершкового масла,
300 мл сметани,
сіль за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю почистити від шкірки та нарізати великими шматками. Ретельно промити від крохмалю.
Зварити картоплю в підсоленій воді, злити воду, трохи «підсуши» на слабкому вогні без кришки протягом хвилини. Потім додати вершкове масло та струсити, щоб воно перемішалося з картоплею.
Приготувати сметанну заправку: помити й дрібно порізати кріп. Подрібнити часник. У ємність влити сметану, додати кріп і часник, трохи посолити.
Заправку перемішати до однорідності.
Полити сметанною заправкою картоплю.
Накрити кришкою та знову ретельно струсити. Вкутати, щоб страва не охолола, і дати настоятися 7-10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: