Гаряча тема:
- Війна
Це мій найулюбленіший варіант приготування пасти! У ньому, можна сказати, поєдналися дві страви – смачні спагеті і ніжний вершковий жульєн. Нереально смачно! Чудовий варіант вечері для всієї родини або для романтичного застілля удвох. Готується з елементарних продуктів, дуже просто і швидко! Буду рада, якщо вам цей рецепт теж припаде до смаку!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курячого філе,
300 г свіжих грибів (у мене лісові, але можна й печериці),
500 г спагеті (краще італійського виробництва, з твердих сортів пшениці),
200 г м’якого плавленого сиру (на кшталт «Янтар»),
2 цибулини,
1 склянка бульйону (або води),
сіль,
карі,
мускатний горіх,
суміш перців мелена,
50 г вершкового масла.
ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі до золотавого кольору. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх та карі.
Цибулю нарізати півкільцями та додати у сковорідку з куркою.
Гриби відварити, відкинути на друшляк та промити (печериці просто помити та порізати).
Покласти гриби у сковорідку із соусом та смажити все разом до зарум’янювання грибів.
Потім додати плавлений сир та влити бульйон.
Ретельно перемішати та дати покипіти 5 хвилин.
Тим часом відварити спагеті (близько 8-10 хвилин).
Хороші, якісні спагеті промивати не потрібно, достатньо просто відкинути на друшляк.
Потім повернути спагеті в каструлю, залити соусом та перемішати.
Дати постояти 10 хвилин і можна подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: