ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Спагеті в соусі «а-ля жульєн»

17 Жовтня 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2507
Чудовий варіант вечері для всієї родини.
Чудовий варіант вечері для всієї родини. Фото: автора

Проста, ситна й дуже смачна страва.

Це мій найулюбленіший варіант приготування пасти! У ньому, можна сказати, поєдналися дві страви – смачні спагеті і ніжний вершковий жульєн. Нереально смачно! Чудовий варіант вечері для всієї родини або для романтичного застілля удвох. Готується з елементарних продуктів, дуже просто і швидко! Буду рада, якщо вам цей рецепт теж припаде до смаку!

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г курячого філе,

300 г свіжих грибів (у мене лісові, але можна й печериці),

500 г спагеті (краще італійського виробництва, з твердих сортів пшениці),

200 г м’якого плавленого сиру (на кшталт «Янтар»),

2 цибулини,

1 склянка бульйону (або води),

сіль,

карі,

мускатний горіх,

суміш перців мелена,

50 г вершкового масла.

ПРИГОТУВАННЯ:

Куряче філе нарізати кубиками й обсмажити на вершковому маслі до золотавого кольору. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх та карі.

 

Цибулю нарізати півкільцями та додати у сковорідку з куркою.

Гриби відварити, відкинути на друшляк та промити (печериці просто помити та порізати).

Покласти гриби у сковорідку із соусом та смажити все разом до зарум’янювання грибів.

Потім додати плавлений сир та влити бульйон.

Ретельно перемішати та дати покипіти 5 хвилин.

Тим часом відварити спагеті (близько 8-10 хвилин).

Хороші, якісні спагеті промивати не потрібно, достатньо просто відкинути на друшляк.

Потім повернути спагеті в каструлю, залити соусом та перемішати.

Дати постояти 10 хвилин і можна подавати.

 

паста, крупи та страви з борошна, спагеті з соусом а-ля жульєн, жульєн, спагеті, спагеті з соусом, соус жульєн, смачна паста

Коментарі:

  Так  Ні, дякую