Гаряча тема:
- Війна
Ще одна перевага цієї страви в тому, що така рибка підходить практично до будь-якого гарніру. Тому рецепт підійде і для сімейної вечері, і для частування гостей. Філе надзвичайно смачне, просякнуте пряною солодкою ноткою карамелізованої цибулі, з правильною кислинкою, яку дарує ніжний сметаний соус.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг філе риби (хек, минтай, тріска тощо),
2 цибулі,
1 яйце,
100 г твердого сиру,
200 мл сметани,
борошно,
спеції: суміш перців мелена, коріандр,
сіль,
1 ч. л. гірчиці,
вершкове масло для смаження.
ПРИГОТУВАННЯ:
Рибне філе нарізати невеликими шматочками й замаринувати в солі та спеціях. Кожен шматочок запанірувати в борошні.
Викласти на деко, змащене маслом.
Нарізати цибулю півкільцями й обсмажити на вершковому маслі
(можна додати дрібку цукру, щоб цибулька злегка карамелізувалася).
Викласти цибулю на рибу у формі.
Зробити соус: сметану змішати з гірчицею, яйцем, підсолити, поперчити. Розмішати.
Отриманим соусом залити рибу й цибулю.
Зверху затерти все сиром.
Відправити форму в духовку та запікати при 200ºС до рум'яної скоринки.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: