Гаряча тема:
- Війна
Гриби чудово поєднуються з квасолею та копчениною, суп виходить ситним і поживним.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 склянка білої квасолі,
1 морквина,
1 велика цибулина,
5-6 картоплин,
300 г будь-яких лісових грибів,
2,5-3 л м'ясного бульйону,
2 зубки часнику,
прованські трави,
сіль,
лавровий листок,
перець чорний мелений,
зелень петрушки.
ПРИГОТУВАННЯ:
Квасолю замочити на ніч (у мене молода заморожена, тому не замочувала). Потім залити бульйоном, додати сіль і варити до напівготовності.
Гриби відварити окремо, відкинути на друшляк і промити.
Картоплю нарізати кубиками.
Покласти гриби та картоплю в каструлю з квасолею.
Моркву натерти на тертці, цибулю — кубиками, часник — подрібнити.
Копчений бекон нарізати маленькими кубиками та підсмажити на сковорідці.
Додати овочі та спасерувати їх на жирі, який утворився.
Покласти засмажку в суп. За потреби підсолити, поперчити, додати лавровий листок, прованські трави. Наприкінці покласти петрушку й вимкнути вогонь. Закрити каструлю кришкою та дати супу настоятися протягом декількох хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: