Гаряча тема:
- Війна
Такий супчик не вирізняється наявністю дорогих продуктів, та й готується буквально за пів години. До речі, плавлені сирки можна заморозити й тримати їх у морозилці. Свіжу зелень у суп кладіть на свій смак. Можна ще в бульйон додати коріння (петрушку, селеру) – тоді страва вийде ароматнішою, а її смак насиченішим. Овочі можна використовувати будь-які на свій смак.
ІНГРЕДІЄНТИ:
3 л курячого бульйону,
5 картоплин,
1 морквина,
1 цибуля порей,
1 головка капусти романеско (можна броколі чи цвітної капусти),
по жмені заморожених горошку та кукурудзи (можна консервованих),
2 болгарські перчини,
лавровий листок,
2 плавлених сирка,
зелень петрушки,
суміш перців мелена,
мускатний горіх,
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю нарізати кубиками та зварити до напівготовності у курячому бульйоні.
Капусту романеско розібрати на суцвіття та додати у суп.
Додати кукурудзу та горошок.
Наступним додати болгарський перець, нарізаний півкільцями.
Цибулю порей нарізати півкільцями, моркву – соломкою.
Підсмажити овочі на вершковому маслі. Додати засмажку в суп. Наприкінці додати подрібнену зелень та натертий на тертці плавлений сир. Посолити та поперчити. додати лавровий листок та мускатний горіх.
Перемішати та варити, помішуючи, до розчинення сиру.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: