Гаряча тема:
- Війна
Фрітата – це італійський омлет, який готують із начинками з сиру, овочів, ковбаси або м'яса. Зазвичай, цю страву готують на плиті, або ж запікають у духовці. Фрітата стане чудовим варіантом пізнього сніданку у вихідний день. Капусту романеско можна замінити на броколі чи цвітну капусту. Але романеско мені подобається найбільше, адже вона найсолодша та у ній відсутній специфічний аромат, який притаманний цвітній капусті.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 головка капусти романеско (можна замінити на броколі),
100 г г твердого сиру,
100 мл вершків (10%),
2 яйця,
1 морквина,
1 цибулина,
сіль,
дрібка цукру,
суміш італійських трав,
чорний мелений перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Розібрати капусту романеско на суцвіття. Відварити протягом 5 хвилин в підсоленій воді.
Відкинути на сито та одразу ж облити крижаною водою, щоб зберегти колір.
Моркву нарізати соломкою, цибулю – кубиками. Обсмажити овочі на вершковому маслі.
Яйця і вершки збити. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх.
Ємність для випічки змастити маслом. Викласти підготовлені суцвіття капусти романеско. Зверху викласти смажені овочі.
Залити сумішшю з яєць і вершків.
Зверху посипати тертим сиром.
Запікати 20-25 хвилин при 180 градусах.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: