ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Гарбузово-апельсинове суфле

15 Листопада 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1383
Корисний, смачний, м’який та дуже ніжний десерт.
Корисний, смачний, м’який та дуже ніжний десерт. Фото: автора

Гарбуз – це настільки універсальний продукт, що з ним виходять смачними, як перші страви, так і запіканки, випічка та десерти.

У сезон гарбуза якраз час експериментувати зі стравами з нього. Вони готуються легко і виглядають ароматними та яскравими. Суфле – це смачний, м’який та дуже ніжний десерт. А якщо він із гарбуза, то ще й дуже корисний.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г гарбузового пюре,

2 яйця,

2 ст. л. кукурудзяного крохмалю,

100 г цукру,

цедра та сік апельсина.

ПРИГОТУВАННЯ:

Гарбуз нарізати кубиками, зварити на парі.

Збити за допомогою блендера до стану пюре.

Пюре охолодити, додати цукор, апельсиновий сок та цедру.

Знову пробити все блендером. Додати яйця і крохмаль, перемішати. Форми для жульєну (кокотниці) змастити маслом та посипати манкою. Перекласти пюре.

Випікати 50 хвилин при температурі 180°С. Перед подачею повністю охолодити, прикрасити ягодами та притрусити за бажанням цукровою пудрою.

гарбузова випічка, гарбуз, гарбузові десерти, десерти, випічка з гарбузом, гарбузове суфле, суфле, гарбузово-апельсинове суфле, страви з гарбузом, гарбузові страви

Коментарі:

  Так  Ні, дякую