Гаряча тема:
- Війна
У сезон гарбуза якраз час експериментувати зі стравами з нього. Вони готуються легко і виглядають ароматними та яскравими. Суфле – це смачний, м’який та дуже ніжний десерт. А якщо він із гарбуза, то ще й дуже корисний.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г гарбузового пюре,
2 яйця,
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю,
100 г цукру,
цедра та сік апельсина.
ПРИГОТУВАННЯ:
Гарбуз нарізати кубиками, зварити на парі.
Збити за допомогою блендера до стану пюре.
Пюре охолодити, додати цукор, апельсиновий сок та цедру.
Знову пробити все блендером. Додати яйця і крохмаль, перемішати. Форми для жульєну (кокотниці) змастити маслом та посипати манкою. Перекласти пюре.
Випікати 50 хвилин при температурі 180°С. Перед подачею повністю охолодити, прикрасити ягодами та притрусити за бажанням цукровою пудрою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: