ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Капуста зі свининою в рукаві

25 Листопада 2020 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 838
Капуста ніжна, солодкувата, а м’ясо — дуже соковите.
Капуста ніжна, солодкувата, а м’ясо — дуже соковите. Фото: автора

Це рецепт швидкої гарної вечері на кожен день, приготування якої не займе багато часу.

Смак у страви виходить чудовим! Капуста ніжна, солодкувата, а м’ясо — дуже соковите. Раджу обов'язково спробувати.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг капусти,

500 г свинини,

1 велика морквина,

1 червона цибулина,

2-3 ст. л. сметани,

2-3 ст. л. кетчупу,

перець чорний/червоний,

паприка,

мускатний горіх,

сіль,

дрібка цукру,

зелень петрушки,

лавровий листок.

ПРИГОТУВАННЯ:

М’ясо нарізати середніми шматочками.

Капусту посікти, посолити, присмачити цукром та ретельно пом’яти руками, щоб пустила сік.

Додати нарізану зелень та всі приправи.

М’ясо підсмажити на олії до золотавої скоринки.

Додати натерту на тертці моркву та нарізану кубиками цибулю. Смажити все разом до готовності овочів.

Додати сметану та кетчуп, посолити, поперчити.

Тушкувати все разом ще 3-5 хвилин.

Викласти засмажку до капусти та ретельно перемішати.

Капусту викласти в рукав для запікання, зав’язати з кожного боку.

Поставити в розігріту духовку. Запікати при 200ºС протягом 60 хвилин. Коли страва приготується, вийняти з духовки, розрізати рукав.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: за бажанням можна повернути капусту на 10 хвилин в духовку, щоб вона трохи підрум'янилася. Смачно їсти як самостійну страву, але мені більше подобається з гарніром у вигляді картоплі.

тушкована капуста, капуста, капуста зі свининою в рукаві, капуста в рукаві, страви в рукаві, овочі, овочеві страви, страви з овочів, м`ясо та субпродукти, капуста зі свининою

Коментарі:

  Так  Ні, дякую