Гаряча тема:
- Війна
Проста, але дуже поживна і смачна страва з червоної риби, яку можна приготувати буквально за пів години. Подавати рибку можна, до прикладу, до вечері з салатом зі свіжих овочів і зелені або ж до вареної картоплі. Для приготування підійдуть як рибні стейки, так і філе риби — кому як більше подобається.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300-400 г філе червоної риби на шкірі (цього разу у мене голець, але можна використовувати сьомгу, лосось, горбушу),
4 ст. л. густого не солодкого йогурту,
1 ч. л. ніжної апельсинової гірчиці,
0,5 ст. л. приправи хмелі-сунелі,
карі,
сік великого мандарина,
декілька скибочок лимона,
кілька крапель бальзамічного оцту,
сіль,
чорний мелений перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Філе червоної риби розрізати на порційні шматочки. Фольгу розстелити в формі для запікання, викласти рибу, посолити, поперчити. Залишити на 15-20 хвилин для маринування.
До йогурту додати гірчицю, приправи, бальзамічний оцет та мандариновий сік.
Ретельно перемішати до однорідності.
Соусом полити шматочки риби.
На кожен шматочок покласти скибочку лимона.
Загорнути все у фольгу.
Запікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці 20 хвилин. Потім фольгу відкрити і запікати ще 10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: