Гаряча тема:
- Війна
Різкого запаху алкоголю абсолютно немає, залишається лише незначна винна нотка як у смаку, так і в ароматі. Ребра виходять апетитними, соковитими та дуже м’якенькими. Їх буквально одними губами можна їсти! Не менш смачною виходить картопелька. Ця страва — справжній бальзам на чоловічу душу!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг свинячих ребер,
1 кг картоплі,
8-10 зубків часнику.
Для маринаду:
1 ст. л. паприки,
червоний мелений перець чилі,
0,5 склянки червоного вина,
0,5 склянки мінеральної газованої води,
сіль,
хмелі-сунелі,
коріандр,
лавровий листок.
ПРИГОТУВАННЯ:
Ребра нарізати порційними шматками. Змішати всі складові для маринаду та залити ним ребра. Залишити на 2-4 години для маринування (я залишила на ніч).
Картоплю почистити, нарізати часточками. Посолити, поперчити та присмачити улюбленими спеціями.
Картоплю скласти в рукав для запікання. Рівномірно розподілити.
На картоплю викласти шматочки ребер. Вилити в рукав весь маринад, у якому маринувалися ребра. Часник почистити, нарізати пластинками та рівномірно розподілити по всій поверхні м’яса й картоплі.
Рукав зав’язати, зубочисткою зробити декілька проколів та відправити в духовку, розігріту до 200ºС.
Запікати близько години до рум'яної скоринки.
Подавати ребра разом із картоплею.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: