ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Котлети з сирною начинкою

16 Лютого 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 519
Ніжні, ароматні та соковиті котлети з розплавленим сиром всередині.
Ніжні, ароматні та соковиті котлети з розплавленим сиром всередині. Фото: автора

Ніжні, ароматні та соковиті котлети з розплавленим сиром всередині.

Простий рецепт смачних котлет — з хрусткою скоринкою ззовні й ніжною начинкою всередині. Сир можна використовувати будь-який. Дуже смачною страва виходить із моцарелою. Можна додавати різні сушені трави, щоразу змінюючи смакові відтінки страви.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г фаршу (у мене мікс — свинина/яловичина),

150 г батона,

молоко (для замочування батона),

1 яйце,

1 велика цибулина,

150 г твердого сиру (у мене «Гауда»),

сіль,

суміш перців мелена,

хмелі-сунелі,

сушений часник,

мелена паприка копчена.

ПРИГОТУВАННЯ:

Батон замочити в молоці, відтиснути. Додати фарш, яйце, терту цибулю. Посолити, поперчити, присмачити травами та спеціями.

Ретельно вимішати та відбити фарш.

Сир нарізати брусочками.

З фаршу сформувати палянички.

У центр кожної покласти шматочок сиру.

Ретельно заліпити.

В такий спосіб сформувати всі котлети.

Смажити на олії з обох боків до рум’яної скоринки.


котлети, м`ясо та субпродукти, котлети з сирною начинкою, страви з фаршу, страви зі свинини, фарш, свинина, м`ясо, страви з м`яса, м`ясні страви, котлета

Коментарі:

  Так  Ні, дякую