Гаряча тема:
- Війна
Однак за допомогою магазинного напівфабрикату процес приготування можна звести до розкладання начинки і, власне, термообробки. Отримана страва буде такою ж смачною, як і піца з італійського ресторану.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г готового листково-дріжджового тіста,
250 г шинки чи балика,
200 г грибів (у мене лісові, попередньо відварені; печериці відварювати не потрібно),
150 г консервованої кукурудзи,
150 г твердого сиру,
2-3 ст. л. кетчупу,
сушені трави: базилік та орегано.
ПРИГОТУВАННЯ:
Розморожене в природний спосіб тісто розкачати тонким шаром (при цьому важливо дотримуватися нехитрої технології: розкачувати в кожному напрямку потрібно по черзі. Якщо знехтувати цим прийомом, можна пошкодити шарувату структуру, і тісто не підніметься). Розкачану основу викласти на деко, встелене пергаментом та змащене олією. Щедро змастити її кетчупом, змішаним із сушеними травами.
Зверху викласти нарізану соломкою шинку.
На шинку — подрібнені гриби.
Посипати все консервованою кукурудзою.
Притрусити тертим сиром та відправити в духовку, розігріту до 220ºС. Випікати 10-15 хвилин до розплавлювання сиру.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: