Гаряча тема:
- Війна
Рецепт просто розкішний. Мінімум зусиль та часу – і на столі у вас дуже смачна та святкова страва. Усім картоплефанам присвячується!
ІНГРЕДІЄНТИ:
6-8 картоплин середнього розміру,
100 г твердого сиру,
3-4 зубки часнику,
декілька гілочок кропу,
50 г вершкового масла,
чорний мелений перець,
дрібка солі,
2 ст. л. сметани,
2 ст. л. сирного майонезу.
ПРИГОТУВАННЯ:
Картоплю відварити в «кожушку». Охолодити та почистити.
Розрізати бульби навпіл повздовж. Викласти на деко, встелене пергаментом та змащене олією.
Сир натерти на тертці з дрібними вічками. Додати м'яке вершкове масло, майонез, сметану, вичавлений через прес часник та дрібно нарізаний кріп. Посолити та поперчити.
З'єднати всі інгредієнти, добре розмішати їх виделкою.
Викласти сирно-часникову суміш на кожну половинку картоплі. Рівномірно розподілити її по всій поверхні бульби.
Випікати до рум'яної скоринки при температурі 190°С (приблизно 30 хвилин).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: