Гаряча тема:
- Війна
Свинина + яблука — це моє улюблене поєднання. М’ясо виходить злегка кисло-солодким, смачним, ароматним і дуже соковитим. Воно буквально тане в роті! Крученики пречудово смакують із будь-яким гарніром.
ІНГРЕДІЄНТИ:
0,5 кг свинини (корейка, вирізка),
3 яблука (найкраще з кислинкою),
100-150 г бекону,
пряні сушені трави: розмарин, чебрець,
карі,
суміш перців мелена,
сіль,
сушений часник,
паприка,
200 мл вершків,
100 г твердого сиру.
ПРИГОТУВАННЯ:
Свинину помити, обсушити паперовим рушником і нарізати на шматки завтовшки трохи менше 1 см. Кожен добре відбити, як на відбивні (щоб були досить тонкими і великими).
Відбите м'ясо посолити й поперчити, посипати сумішшю всіх спецій та трав. Залишити маринуватися на 10-15 хвилин.
Бекон порізати тонкими смужками. Яблука почистити від шкірки та насіння та нарізати соломкою.
На один кінець м'ясного шматка покласти смужку бекону та декілька шматочків яблука.
Згорнути м’ясо в рулетик.
У такий же спосіб підготовити всі шматочки свинини.
Смажте м'ясні рулетики з усіх боків, починаючи з боку, на яку припадає шов.
Обсмажені з усіх боків рулетики перекласти в ємність для запікання.
Залити все жирними вершками, злегка посолити та поперчити.
Притрусити зверху тертим сиром.
Поставити в попередньо розігріту до 180ºС духовку. Запікати хвилин 40.
Подавати гарячими як основну страву чи з гарніром на ваш смак.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: