Гаряча тема:
- Війна
Таку спаржеву квасолю із задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Гарнір універсальний — підійде і до м'яса, і до риби, і до птиці. Окремо хочу відзначити, що в цьому рецепті потрібен саме гранульований сушений часник, свіжий не підійде — він не тільки дає трохи інший смак, але й може почати пригорати і готова страва гірчитиме.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300-400 г стручкової квасолі (заморожену не розморожувати!),
200 г моркви,
300 г молодого зеленого горошку,
1 ч. л. гранульованого часнику,
сіль за смаком,
суміш перців мелена,
1-2 ст. л. оливкової олії,
30 г вершкового масла.
ПРИГОТУВАННЯ:
Моркву нарізати великим кружальцями (або півмісяцем).
Підготовлені овочі відварити в киплячій підсоленій воді (протягом 4 хвилин).
Овочі відкинути на друшляк і підставити під холодну воду (щоб зберігся зелений колір спаржевої квасолі та горошку).
У сковорідці розігріти олію та масло, додати овочі, часник, посолити та поперчити.
Смажити, періодично помішуючи, до готовності. Подавати відразу ж.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: