ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Спаржева квасоля з морквою

24 Лютого 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 803
Гарнір зі спаржевої квасолі універсальний — підійде і до м'яса, і до риби, і до птиці.
Гарнір зі спаржевої квасолі універсальний — підійде і до м'яса, і до риби, і до птиці. Фото: автора

Незважаючи на простий і лаконічний набір продуктів, страва виходить дуже смачною.

Таку спаржеву квасолю із задоволенням їдять навіть ті, хто її не любить. Гарнір універсальний — підійде і до м'яса, і до риби, і до птиці. Окремо хочу відзначити, що в цьому рецепті потрібен саме гранульований сушений часник, свіжий не підійде — він не тільки дає трохи інший смак, але й може почати пригорати і готова страва гірчитиме.

ІНГРЕДІЄНТИ:

300-400 г стручкової квасолі (заморожену не розморожувати!),

200 г моркви,

300 г молодого зеленого горошку,

1 ч. л. гранульованого часнику,

сіль за смаком,

суміш перців мелена,

1-2 ст. л. оливкової олії,

30 г вершкового масла.

ПРИГОТУВАННЯ:

Моркву нарізати великим кружальцями (або півмісяцем).

Підготовлені овочі відварити в киплячій підсоленій воді (протягом 4 хвилин).

Овочі відкинути на друшляк і підставити під холодну воду (щоб зберігся зелений колір спаржевої квасолі та горошку).

У сковорідці розігріти олію та масло, додати овочі, часник, посолити та поперчити.

Смажити, періодично помішуючи, до готовності. Подавати відразу ж.

спаржева квасоля, овочі, овочеві страви, страви з овочів, спаржева квасоля з морквою, гарніри, гарнір, овочеві гарніри, спаржа, стручкова квасоля, страви зі спаржевої квасолі

Коментарі:

  Так  Ні, дякую