Гаряча тема:
- Війна
По-перше, готуються морепродукти за 5 хвилин, а то й менше. По-друге, їсти такі мідії можна і як закуску, і на хлібчику у вигляді бутербродів, і додавати їх до салатів.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г маринований мідій (без олії! продаються на вагу у великих відрах),
1 червона цибулина.
Для заправки:
1 ч. л. гострої гірчиці,
2 ч. л. французької гірчиці в зернах,
2 ч. л. меду,
1 ст. л. лимонного соку,
1 ч. л. тертої лимонної цедри,
2 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. соєвого соусу.
ПРИГОТУВАННЯ:
Мідії відкинути на сито та зцідити маринад.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
В ємність скласти всі інгредієнти для заправки.
Ретельно все змішати. Додати цибулю та знову все перемішати. Залишити на 10-15 хвилин, щоб цибуля замаринувалася.
Заправити мідії заправкою із цибулею та ретельно все перемішати.
Залишити маринуватися на 1-2 години.
Зберігати закуску в холодильнику (у нас вона з’їдається буквально блискавично!)
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: