Гаряча тема:
- Війна
Так готувала тушковану капусту моя бабуся. В дитинстві я цю страву ненавиділа, а зараз фанатка цього овочу в будь-якому вигляді. Коли міксуєш квашену та свіжу капусти, то смак виходить гармонійнішим та пікантнішим, з легкою приємною кислинкою.
ІНГРЕДІЄНТИ:
0,5 головки свіжої капусти,
300-400 г квашеної капусти (береться в рівній пропорції зі свіжою),
1 велика цибулина (у мене червона),
1 велика морквина,
100-150 мл домашньої аджики (можна замінити декількома ложками кетчупу),
2 ст. л. сметани,
100 г копченого бекону,
1 ст. л. цукру (або за смаком),
сіль,
суміш перців мелена,
копчена паприка,
хмелі-сунелі.
ПРИГОТУВАННЯ:
Бекон нарізати дуже дрібно і стопити на сковорідці. Цибулю подрібнити кубиками і спасерувати на розтопленому жирі.
Додати натерту моркву й готувати до напівготовності.
Влити аджику та сметану. Ретельно розмішати, довести соус до кипіння.
Свіжу капусту тонко посікти. Змішати в мисці з квашеною.
Викласти до капусти засмажку.
Посолити, поперчити, присмачити цукром, спеціями та травами. Ретельно вимішати.
Перекласти все в каструлю з товстим дном та тушкувати до готовності.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: