Гаряча тема:
- Війна
Тісто в рулеті після випікання розділяється на тисячу шарів, а горіхів у начинці непристойно багато!
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г готового листкового тіста,
300 г будь-яких почищених горіхів (у мене волоські),
5 ст. л. цукру (пам'ятаємо, що тісто не солодке, тому всю солодкість вкладаємо в начинку!),
2-3 ч. л. коричневого цукру (для посипання).
ПРИГОТУВАННЯ:
Горіхи підсушити на сковорідці, змішати з цукром та дрібно змолоти у млинку.
Тісто тонко розкачати (приблизно на 2 міліметри).
Зверху висипати горіхово-цукрову суміш та рівномірно розподілити по всій площині (для зручності залишити «поля»).
Загнути краї, щоб начинка не випадала.
Обережно скрутити щільний рулет.
Перекласти його швом донизу на деко, встелене пергаментом. Посипати зверху коричневим цукром.
Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 40 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: