ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рулет із листкового тіста з горіхами

1 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1101
Цей смаколик — справжнє горіхове безумство з божевільним смаком!
Цей смаколик — справжнє горіхове безумство з божевільним смаком! Фото: автора

Цей смаколик — справжнє горіхове безумство з божевільним смаком!

Тісто в рулеті після випікання розділяється на тисячу шарів, а горіхів у начинці непристойно багато!

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г готового листкового тіста,

300 г будь-яких почищених горіхів (у мене волоські),

5 ст. л. цукру (пам'ятаємо, що тісто не солодке, тому всю солодкість вкладаємо в начинку!),

2-3 ч. л. коричневого цукру (для посипання).

ПРИГОТУВАННЯ:

Горіхи підсушити на сковорідці, змішати з цукром та дрібно змолоти у млинку.

Тісто тонко розкачати (приблизно на 2 міліметри).

Зверху висипати горіхово-цукрову суміш та рівномірно розподілити по всій площині (для зручності залишити «поля»).

Загнути краї, щоб начинка не випадала.

Обережно скрутити щільний рулет.

Перекласти його швом донизу на деко, встелене пергаментом. Посипати зверху коричневим цукром.

Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 40 хвилин.



штрудель, рулет, солодка випічка, листкове тісто, рулет з листкового тіста, рулет з горіхами, листковий рулет, горіховий рулет, рулети, випічка з листкового тіста

Коментарі:

  Так  Ні, дякую