Гаряча тема:
- Війна
Завдяки соусу філе індички стає дуже м'яким та соковитим. Поєднання всіх інгредієнтів надає страві неповторного вишуканого смаку. Соус дуже ніжним і кремовим, немов оксамитовим.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г філе індички (грудка),
200 мл жирних вершків,
1 велика цибулина,
1 велика морквина,
2 ч. л. борошна,
1 ч. л. сушеного часнику,
сіль,
мелений перець,
мускатний горіх,
прованські трави,
вершкове масло та оливкова олія (для смаження).
ПРИГОТУВАННЯ:
Цибулю нарізати півкільцями, моркву — півмісяцем.
Нарізати філе індички середніми шматочками.
На сковорідці розігріти масло та оливкову олію.
Спасерувати овочі до прозорості цибулі.
Додати м’ясо, сіль, трави та спеції.
Коли філе трішки обсмажиться додати борошно, перемішати, готувати ще 2-3 хвилини.
Влити вершки.
Тушкувати хвилину-другу без кришки, потім накрити кришкою і готувати ще 3-4 хвилини.
Подавати страву гарячою разом із соусом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: