Гаряча тема:
- Війна
Цей салат за рецептом відомого французького шефа Девіда Лейбовиця з моїми корективами. Закуска дуже смачна, не калорійна і не складна в приготуванні. Чудово підходить як на щодень, так і на свято. За словами Лейбовиця цей салат дуже популярний у Франції та його подають у багатьох ресторанах.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г моркви.
Заправка:
1 ст. л. лимонного соку,
2 ст. л. оливкової олії,
2 ч. л. французької гірчиці в зернах,
1 ч. л. меду,
суміш перців мелена,
сіль,
2 ч. л. гранатового соусу «Наршараб».
ПРИГОТУВАННЯ:
Моркву почистити, помити й натерти на тертці для корейської моркви.
Для заправку змішати всі інгредієнти до стану емульсії.
Соус «Наршараб» можна й не додавати, проте без нього смак закуски буде вже не той. У мене ось такий:
Краще змішувати заправку за допомогою вінчика.
Залити заправкою моркву.
Все ретельно перемішати.
Салат готовий до споживання. Йому не потрібен час, щоб настоятися — можна подавати одразу ж.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: