ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Англійський курячий суп з булгуром та плавленим сиром

10 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 2198
Суп простий у приготуванні, не вимагає великих фінансових витрат.
Суп простий у приготуванні, не вимагає великих фінансових витрат. Фото: автора

Ця смачна і поживна перша страва подарує насичення на тривалий час.

Суп простий у приготуванні, не вимагає великих фінансових витрат, оскільки у його складі доступні продукти.

ІНГРЕДІЄНТИ:

300-400 г курячої грудки (у мене з домашньої курки),

100 г булгуру,

1 цибулина,

1 морквина,

6-7 картоплин,

2 плавлених сирки (у мене з грибами),

2 ст. л. вершкового масла,

свіжа петрушка,

перець чорний мелений,

мускатний горіх,

лавровий листок,

сіль.

ПРИГОТУВАННЯ:

Куряче філе залити холодною водою і відварити до м'якості. Посолити поперчити за смаком, можна додати лавр. Потім дістати м’ясо з бульйону та нарізати його шматочками.

Картоплю почистити та нарізати кубиками. Додати у курячий бульйон.

Булгур промити в декількох водах доти, доки вода не стане абсолютно прозорою. Додати у суп.

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці.

Спасерувати овочі на вершковому маслі та додати засмажку у суп.

Сирки натерти на тертці й відправити у суп.

Посолити, поперчити та присмачити спеціями. Суп довести до кипіння і додати подрібнену петрушку. Накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дати настоятися 10-15 хвилин і можна подавати.



перші страви, суп, супи ,англійський суп, курячий суп, курячий суп з будгуром і плавленим сиром, супи з плавленим сиром, суп з булгуром, англійська кухня, супи з курятиною

Коментарі:

  Так  Ні, дякую