Гаряча тема:
- Війна
Суп простий у приготуванні, не вимагає великих фінансових витрат, оскільки у його складі доступні продукти.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300-400 г курячої грудки (у мене з домашньої курки),
100 г булгуру,
1 цибулина,
1 морквина,
6-7 картоплин,
2 плавлених сирки (у мене з грибами),
2 ст. л. вершкового масла,
свіжа петрушка,
перець чорний мелений,
мускатний горіх,
лавровий листок,
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе залити холодною водою і відварити до м'якості. Посолити поперчити за смаком, можна додати лавр. Потім дістати м’ясо з бульйону та нарізати його шматочками.
Картоплю почистити та нарізати кубиками. Додати у курячий бульйон.
Булгур промити в декількох водах доти, доки вода не стане абсолютно прозорою. Додати у суп.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці.
Спасерувати овочі на вершковому маслі та додати засмажку у суп.
Сирки натерти на тертці й відправити у суп.
Посолити, поперчити та присмачити спеціями. Суп довести до кипіння і додати подрібнену петрушку. Накрити кришкою і вимкнути вогонь. Дати настоятися 10-15 хвилин і можна подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: