Гаряча тема:
- Війна
Страва дуже сподобалася. Печінка виходить ніжною, м’якенькою, із легким кисло-солодким присмаком і ненав’язливим ароматом димка від чорносливу.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 кг печінки індички,
250 г чорносливу з кісточкою,
1 велика морквина,
1 цибулина,
борошно (для панірування),
150 мл бульйону,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Печінку промити, ретельно зачистити від плівочок. замаринувати в солі та спеціях протягом 20-30 хвилин. Потім запанірувати в борошні.
Чорнослив залити окропом, залишити на годину. Потім воду зцідити.
Печінку обсмажити на оливковій олії з обох боків. Скласти в каструлю з товстим дном.
Цибулю нарізати півкільцями.
Моркву – соломкою.
Спасерувати овочі до напівготовності.
Змішати разом печінку, чорнослив, овочі, залити все бульйоном.
Трішки посолити, поперчити, добре перемішати і тушкувати все разом хвилин 10-15.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: