ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Печінка індички з чорносливом

13 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 555
Сухофрукти і субпродукти поєднуються ідеально!
Сухофрукти і субпродукти поєднуються ідеально! Фото: автора

Сухофрукти і субпродукти поєднуються ідеально!

Страва дуже сподобалася. Печінка виходить ніжною, м’якенькою, із легким кисло-солодким присмаком і ненав’язливим ароматом димка від чорносливу.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 кг печінки індички,

250 г чорносливу з кісточкою,

1 велика морквина,

1 цибулина,

борошно (для панірування),

150 мл бульйону,

сіль,

суміш перців мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

Печінку промити, ретельно зачистити від плівочок. замаринувати в солі та спеціях протягом 20-30 хвилин. Потім запанірувати в борошні.

Чорнослив залити окропом, залишити на годину. Потім воду зцідити.

Печінку обсмажити на оливковій олії з обох боків. Скласти в каструлю з товстим дном.

Цибулю нарізати півкільцями.

Моркву – соломкою.

Спасерувати овочі до напівготовності.

Змішати разом печінку, чорнослив, овочі, залити все бульйоном.

Трішки посолити, поперчити, добре перемішати і тушкувати все разом хвилин 10-15.

 

печінка, субпродукти, м`ясо та субпродукти, печінка індички, індича печінка, печінка з чорносливом, печінка індички з чорносливом, страви з печінки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую