Гаряча тема:
- Війна
Дуже простий овочевий салат, який можна приготувати за лічені хвилини. Я використовувала дуже соковиту й солодку червону редьку, але підійде будь-яка: чорна або дайкон.
ІНГРЕДІЄНТИ:
0,5 головки капусти,
2 червоні редьки,
1 свіжий огірок (довгий тепличний).
Заправка:
3 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
1 ч. л. апельсинової гірчиці,
1 ч. л. меду,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту тонко посікти.
Редьку почистити та натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Огірок також натерти на тертці для "корейки".
Змішати всі складові для заправки та залити нею салат. Все ретельно перемішати.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: через декілька годин салат стає ще смачнішим, адже всі овочі промариновуються і вбирають у себе заправку.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: