ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Пісний салат з капустою, червоною редькою та огірком

14 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 937
Легкий, соковитий, вітамінний, невитратний, ідеально підходить для посту.
Легкий, соковитий, вітамінний, невитратний, ідеально підходить для посту. Фото: автора

Легкий, соковитий, вітамінний, невитратний, ідеально підходить для посту.

Дуже простий овочевий салат, який можна приготувати за лічені хвилини. Я використовувала дуже соковиту й солодку червону редьку, але підійде будь-яка: чорна або дайкон.

ІНГРЕДІЄНТИ:

0,5 головки капусти,

2 червоні редьки,

1 свіжий огірок (довгий тепличний).

Заправка:

3 ст. л. оливкової олії,

1 ст. л. бальзамічного оцту,

1 ч. л. апельсинової гірчиці,

1 ч. л. меду,

сіль,

суміш перців мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

Капусту тонко посікти.

Редьку почистити та натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Огірок також натерти на тертці для "корейки".

Змішати всі складові для заправки та залити нею салат. Все ретельно перемішати.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: через декілька годин салат стає ще смачнішим, адже всі овочі промариновуються і вбирають у себе заправку.

пісні салати, капуста, піст, пісні страви, страви для посту, постимо смачно, салати, вегетаріанські салати, салати без майонезу, салат, салат з капустою, піст, пісне меню, пісна трапеза, пісний салат, салат з капустою червоною редькою та огірком

Коментарі:

  Так  Ні, дякую