Гаряча тема:
- Війна
Думаю, немає людей, байдужих до селери: одні її дуже люблять, інші на дух не переносять. Це тому, що цей овоч має сильний аромат, який переважає у будь-якій страві. Коренева ж селера має більш м'яким смак і пахне не так інтенсивно. Пропоную приготувати з неї смачний легкий супчик з куркою і локшиною. Він малокалорійний, але при цьому ситний і ароматний.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г курятини (філе, гомілки, стегна тощо),
200 г локшини (краще з твердих сортів пшениці; я використовувала італійську пасту – вона не розварюється в супі),
5-6 картоплин,
1 цибулинна,
1 велика морквина,
половина кореня селери,
лавровий листок,
петрушка,
сушений часник,
спеції: карі, куркума,
сіль,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Коли курка зварилася, вийняти шматки м'яса з бульйону (у мене курочка домашня). Нарізати їх шматочками та повернути в каструлю.
Нарізати картоплю, додати її в суп і варити до напівготовності.
Нарізати цибулю кубиком, моркву – соломкою.
Селеру також нарізати соломкою.
Спасерувати овочі на сковорідці.
Додати в суп локшину, перемішати.
Покласти засмажку, спеції, лавровий листок, посолити. Наприкінці додати петрушку.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: