Гаряча тема:
- Війна
Готується страва буквально за лічені хвилини, а її смак дуже свіжий. Такий салат стане справжньою знахідкою для пісного меню.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Половина кореня селери,
1 велика морквина,
жменя горіхів.
Заправка:
2-3 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
прованські трави,
1 ч. л. меду,
1 ч. л. діжонської гірчиці,
сіль,
перець чорний мелений.
ПРИГОТУВАННЯ:
Горіхи підсушити на сковорідці. Охолодити та змолоти у млинку.
Натерти на тертці для корейської моркви селеру.
На цій самій тертці натерти моркву.
Приготувати заправку та дати їй настоятися хвилин 5-10.
Всі складові змішати, заправити заправкою.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати салат можна одразу ж, проте через годинку він стає ще смачнішим, адже овочі повністю просочуються заправкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: