ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Пісний салат з селерою, морквою і горіхами

20 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4399
Яскравий й соковитий салат з корисних інгредієнтів!
Яскравий й соковитий салат з корисних інгредієнтів! Фото: автора

Яскрава й соковита страва з корисних інгредієнтів!

Готується страва буквально за лічені хвилини, а її смак дуже свіжий. Такий салат стане справжньою знахідкою для пісного меню.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Половина кореня селери,

1 велика морквина,

жменя горіхів.

Заправка:

2-3 ст. л. оливкової олії,

1 ст. л. бальзамічного оцту,

прованські трави,

1 ч. л. меду,

1 ч. л. діжонської гірчиці,

сіль,

перець чорний мелений.

ПРИГОТУВАННЯ:

Горіхи підсушити на сковорідці. Охолодити та змолоти у млинку.

Натерти на тертці для корейської моркви селеру.

На цій самій тертці натерти моркву.

Приготувати заправку та дати їй настоятися хвилин 5-10.

Всі складові змішати, заправити заправкою.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати салат можна одразу ж, проте через годинку він стає ще смачнішим, адже овочі повністю просочуються заправкою.

пісні салати, селера, піст, пісні страви, страви для посту, постимо смачно, салати, вегетаріанські салати, салати без майонезу, салат, салат з селерою морквою та горіхами, салати з селерою, піст, пісне меню, пісна трапеза, пісний салат

Коментарі:

  Так  Ні, дякую