ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рагу з фаршем і овочами

23 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 909
Дуже проста, смачна та ситна страва, поєднання продуктів ідеальне.
Дуже проста, смачна та ситна страва, поєднання продуктів ідеальне. Фото: автора

Дуже проста, смачна та ситна страва.

Поєднання продуктів ідеальне. Фарш можна використовувати будь-який. За бажанням можна додавати гриби, а овочі змінювати на свій смак.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г м’ясного фаршу (у мене мікс — свинина/яловичина),

5 картоплин,

1 цибулина,

1 морквина,

150 г замороженого горошку,

150 г замороженої кукурудзи (можна консервованої),

1 банка томатів у власному соку,

3 зубки часнику,

250 мл бульйону (або води),

зелена цибуля,

зелень кропу,

сіль,

суміш перців мелена,

хмелі-сунелі,

копчена паприка,

0,5 ст. л. цукру.

ПРИГОТУВАННЯ:

Моркву нарізати соломкою.

Цибулю нарізати кубиками.

Картоплю нарізати шматочками середнього розміру.

На сковорідці обсмажити фарш до напівготовності.

Картоплю, смажений фарш та заморожені горошок з кукурудзою скласти в гусятницю (розморожувати не потрібно!). Трішки посолити та поперчити.

Цибулю з морквою спасерувати на олії.

Часник порізати пластинками, зелену цибулю та кріп посікти.

В сковорідку з овочами додати томати.

Додати паприку, цукор, посолити.

Покласти засмажку в гусятницю, додати часник та зелень. Все ретельно перемішати, залити бульйоном.

Тушкувати до готовності картоплі під кришкою.


 

рагу, м`ясо та субпродукти, овочеві страви, страви з овочів, овочі, м`ясо, фарш, страви з фаршем, рагу з фаршем та овочами, рагу з фаршем, рагу з овочами

Коментарі:

  Так  Ні, дякую