Гаряча тема:
- Війна
Поєднання продуктів ідеальне. Фарш можна використовувати будь-який. За бажанням можна додавати гриби, а овочі змінювати на свій смак.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г м’ясного фаршу (у мене мікс — свинина/яловичина),
5 картоплин,
1 цибулина,
1 морквина,
150 г замороженого горошку,
150 г замороженої кукурудзи (можна консервованої),
1 банка томатів у власному соку,
3 зубки часнику,
250 мл бульйону (або води),
зелена цибуля,
зелень кропу,
сіль,
суміш перців мелена,
хмелі-сунелі,
копчена паприка,
0,5 ст. л. цукру.
ПРИГОТУВАННЯ:
Моркву нарізати соломкою.
Цибулю нарізати кубиками.
Картоплю нарізати шматочками середнього розміру.
На сковорідці обсмажити фарш до напівготовності.
Картоплю, смажений фарш та заморожені горошок з кукурудзою скласти в гусятницю (розморожувати не потрібно!). Трішки посолити та поперчити.
Цибулю з морквою спасерувати на олії.
Часник порізати пластинками, зелену цибулю та кріп посікти.
В сковорідку з овочами додати томати.
Додати паприку, цукор, посолити.
Покласти засмажку в гусятницю, додати часник та зелень. Все ретельно перемішати, залити бульйоном.
Тушкувати до готовності картоплі під кришкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: