Гаряча тема:
- Війна
Продукти звичайнісінькі і доступні. Готувати елементарно та швидко. Крабові палички ми любимо, тому салатик дуже сподобався – легкий і смачний. Незвичний інгредієнт – червона редька (її ще називають «зеленою», оскільки червона вона лише всередині). Завдяки цьому інгредієнту страва набуває нового незвичного і дуже приємного смаку.
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 г крабових паличок,
1 маленька головка молодої капусти,
1 банка консервованої кукурудзи,
1 середня зелена\червона редька,
1 невеличкий огірок,
зелена цибуля та кріп.
Заправка:
3-4 ст. л. оливкової олії,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
1 ч. л. меду,
2 ч. л. не гострої солодкої гірчиці (у мене апельсинова),
прованські трави,
сіль,
чорний мелений перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Капусту тонко насікти, трішки підсолити і злегка пом’яти руками.
Кукурудзу відкинути на друшляк, дати стекти рідині.
Редьку натерти на тертці з грубими вічками.
Огірок нарізати тонкою соломкою.
Подрібнити кріп та зелену цибулю.
Крабові палички розкрутити.
Нарізати у вигляді тонкої «локшини».
Скласти всі підготовлені складові у глибокій мисці.
Окремо змішати вінчиком всі інгредієнти для заправки (має вийти щось на кшталт емульсії).
Заправити заправкою салат та ретельно перемішати.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: подавати салат краще порційно у прозорих креманках.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: