Гаряча тема:
- Війна
Мені дуже подобається цей спосіб приготування майонезу. По-перше, за 30-40 секунд у вас на виході 400 мл готового соусу. По-друге, не думаєш куди прилаштувати білки. По-третє, все збивається в одній ємності, тільки насадку миєш, а не купу різного посуду. І час економиться, і, головне, майонез за смаковими якостями перевершує будь-який магазинний. Все так елементарно просто, що його може зробити навіть дитина!
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 яйце,
0,5 ч. л. солі,
1 ч. л. цукру,
0,5 ч. л. готової гірчиці,
2 ст. л. винного оцту,
1 ст. л. холодної води,
200-400 мл рослинної олії (я використовувала 100 мл соняшникової та 100 мл оливкової),
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Всі інгредієнти покласти в чашу.
Занурити в ємність блендер і збивати все на максимальній швидкості протягом 20-30 секунд.
За цей час майонез, хоч, як це не дивно, готовий у найкращому своєму варіанті: густий, ароматний, справжній!!! І без клопоту! Ніяких тобі тоненьких цівок олії, ніяких перезбивань!
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: в спекотну літню пору олія повинна бути охолодженою, інакше майонез може і не збитися...
P.S. Зберігати майонез можна в скляній банці чи пластиковому контейнері протягом тижня.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: