ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Оселедець по-нормандськи у гірчичній заправці

31 Березня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 857
Гірчичний соус надає оселедцю нового смаку та аромату.
Гірчичний соус надає оселедцю нового смаку та аромату. Фото: автора

Ще один швидкий рецепт закуски із малосольної рибки.

Пар струмує над гарячою картопелькою, запах кропчику... і тут на зубок потрапляє шматочок оселедця із соусом... Божественно скажу я вам! Хто не захоплюється цією малосольною рибкою, пройде повз рецепт, а тим, хто любить оселедець, цей варіант улюбленої страви може стати в пригоді. Готується закуска моментально. Гірчичний соус надає оселедцю нового смаку та аромату.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 малосольний оселедець (чим жирніший, тим смачніший),

1 червона цибулина,

зелень кропу.

Заправка:

1 яєчний жовток,

1 ч. л. готової гірчиці,

2 ст. л. олії,

1 ч. л. лимонного соку,

1 ст. л. бальзамічного оцту,

дрібка цукру,

суміш перців мелена.

ПРИГОТУВАННЯ:

Оселедець випатрати, розділити на філе, нарізати смужками.

Цибулю нарізати півкільцями, кріп подрібнити. Перемішати разом.

Викласти на тарілку оселедець, збоку — цибулю з кропом.

Для заправки: скласти в ємність всі інгредієнти.

Ретельно збити все вінчиком (до легкої піни).

Оселедець полити зверху гірчичною заправкою і можна подавати.





оселедець, оселедець по-нормандськи, оселедець в гірчичній заправці, малосольна риба, рецепти оселедця, закуска, закуски, риба та морепродукти, риба,страви з риби, рецепти з риби

Коментарі:

  Так  Ні, дякую