Гаряча тема:
- Війна
Пар струмує над гарячою картопелькою, запах кропчику... і тут на зубок потрапляє шматочок оселедця із соусом... Божественно скажу я вам! Хто не захоплюється цією малосольною рибкою, пройде повз рецепт, а тим, хто любить оселедець, цей варіант улюбленої страви може стати в пригоді. Готується закуска моментально. Гірчичний соус надає оселедцю нового смаку та аромату.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 малосольний оселедець (чим жирніший, тим смачніший),
1 червона цибулина,
зелень кропу.
Заправка:
1 яєчний жовток,
1 ч. л. готової гірчиці,
2 ст. л. олії,
1 ч. л. лимонного соку,
1 ст. л. бальзамічного оцту,
дрібка цукру,
суміш перців мелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Оселедець випатрати, розділити на філе, нарізати смужками.
Цибулю нарізати півкільцями, кріп подрібнити. Перемішати разом.
Викласти на тарілку оселедець, збоку — цибулю з кропом.
Для заправки: скласти в ємність всі інгредієнти.
Ретельно збити все вінчиком (до легкої піни).
Оселедець полити зверху гірчичною заправкою і можна подавати.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: