Гаряча тема:
- Війна
Манник вийшов великий, м'який, соковитий, дуже ароматний і в міру солодкий.
ІНГРЕДІЄНТИ:
Тісто:
250 г манної крупи,
250 мл кефіру,
150 г цукру,
60 мл рафінованої олії,
2 великі банани,
жменя родзинок,
2 яйця,
ванільний цукор,
1 ч. л. соди,
125 г борошна.
Шоколадна глазур:
50 г шоколаду,
30 мл вершків.
Для посипання:
мигдальні пластівці.
ПРИГОТУВАННЯ:
Манну крупу змішати з кефіром і залишити на 30 хвилин для набухання.
Яйця збити з цукром і ванільним цукром до пишного стану. Влити олію та знову збити.
Банани дрібно нарізати.
Борошно просіяти, змішати з содою. Додати у тісто, перемішати. Ввести банани та родзинки.
Ретельно все перемішати.
Викласти тісто у форму (силіконову змащувати не потрібно!)
Поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин. Охолодити манник у формі. Після чого витягти його.
Для глазурі: у сотейнику змішати шоколад та вершки.
Розтопити все на водяній бані до однорідності.
Полити манник глазур’ю та прикрасити мигдальними пластівцями (за бажанням).
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: