ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М’ясні «ватрушки»

12 Квітня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1604
 «Ватрушки» виходять дуже соковитими, апетитними, ніжними.
«Ватрушки» виходять дуже соковитими, апетитними, ніжними. Фото: автора

Дуже смачні курячі котлетки з начинкою із двох видів сиру.

Люблю такі нехитрі рецепти, прості в приготуванні і без претензій на «вишукування». В той же час не зовсім звичні. «Ватрушки» виходять дуже соковитими, апетитними, ніжними.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г фаршу з курячого філе,

1 велика червона цибулина,

2-3 скибочки батона,

сіль, перець,

хмелі-сунелі,

коріандр,

сушений часник.

Начинка:

150 г твердого сиру,

100 г кисломолочного сиру,

зелень кропу.

ПРИГОТУВАННЯ:

Цибулю перемолоти в млинку або натерти на тертці з дрібними вічками.

Батон замочити в молоці, а потім ретельно відтиснути.

Куряче філе перемолоти через м’ясорубку.

З’єднати всі складові для фаршу, ретельно вимішати.

Твердий сир натерти на тертці, змішати з кисломолочним сиром.

Додати у начинку подрібнений кріп та перемішати.

З фаршу сформувати круглі котлетки. Викласти їх на встелене пергаментом та змащене олією деко.

У кожній котлетці пальцями зробити заглиблення.

У кожну ямку покласти начинку.

Запікати в духовці хвилин 30-40 при 190ºС (до зарум’янювання).

Подавати котлетки одразу ж після приготування.



котлети, м`ясо та субпродукти, котлети з сирною начинкою, страви з фаршу, страви з курятини, фарш, курятина, м`ясо, страви з м`яса, м`ясні страви, котлета, м`ясні ватрушки, страви з курячого фаршу, курячий фарш

Коментарі:

  Так  Ні, дякую