Гаряча тема:
- Війна
Люблю такі нехитрі рецепти, прості в приготуванні і без претензій на «вишукування». В той же час не зовсім звичні. «Ватрушки» виходять дуже соковитими, апетитними, ніжними.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г фаршу з курячого філе,
1 велика червона цибулина,
2-3 скибочки батона,
сіль, перець,
хмелі-сунелі,
коріандр,
сушений часник.
Начинка:
150 г твердого сиру,
100 г кисломолочного сиру,
зелень кропу.
ПРИГОТУВАННЯ:
Цибулю перемолоти в млинку або натерти на тертці з дрібними вічками.
Батон замочити в молоці, а потім ретельно відтиснути.
Куряче філе перемолоти через м’ясорубку.
З’єднати всі складові для фаршу, ретельно вимішати.
Твердий сир натерти на тертці, змішати з кисломолочним сиром.
Додати у начинку подрібнений кріп та перемішати.
З фаршу сформувати круглі котлетки. Викласти їх на встелене пергаментом та змащене олією деко.
У кожній котлетці пальцями зробити заглиблення.
У кожну ямку покласти начинку.
Запікати в духовці хвилин 30-40 при 190ºС (до зарум’янювання).
Подавати котлетки одразу ж після приготування.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: