Гаряча тема:
- Війна
На основі білого шоколаду виходить дуже зручна для роботи, в міру густа маса. При нанесенні на паску сохне вона трохи довше, ніж цукрова або білкова глазур, проте її смак, колір і аромат набагато цікавіші та багатогранніші. До того ж шоколадна глазур має більшу пластичність, не кришиться і не липне. Саме тому її можна використовувати для покриття найрізноманітніших кондитерських виробів.
ІНГРЕДІЄНТИ:
100 г білого шоколаду,
2-3 ст. л. молока,
180 г цукрової пудри.
ПРИГОТУВАННЯ:
Розтопити білий шоколад на водяній бані (можна брати навіть пористий).
Окремо змішати молоко і цукрову пудру.
У розтоплену шоколадну масу ввести молочно-цукрову (густину можна регулювати гарячим молоком, додаючи його по одній чайній ложці, щоб не зробити глазур занадто рідкою).
Правила нанесення глазурі:
*ваш кондитерський виріб не повинен бути теплим, інакше помадка просто потече;
*для рівномірного нанесення можна використовувати кондитерську лопатку, ніж або просту ложку (я брала пасочки в руку і занурювала їх у глазур);
*щільність помадки можна посилити, якщо наносити глазур у декілька шарів.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: