ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Глазур для паски «Царська» з білого шоколаду

29 Квітня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 788
Щільність помадки можна посилити, якщо наносити глазур у декілька шарів.
Щільність помадки можна посилити, якщо наносити глазур у декілька шарів. Фото: автора

Ласуни гідно оцінять цей рецепт, адже із таким покриттям великодня випічка не лише виглядає пречудово, але й неперевершено смакує!

На основі білого шоколаду виходить дуже зручна для роботи, в міру густа маса. При нанесенні на паску сохне вона трохи довше, ніж цукрова або білкова глазур, проте її смак, колір і аромат набагато цікавіші та багатогранніші. До того ж шоколадна глазур має більшу пластичність, не кришиться і не липне. Саме тому її можна використовувати для покриття найрізноманітніших кондитерських виробів.

ІНГРЕДІЄНТИ:

100 г білого шоколаду,

2-3 ст. л. молока,

180 г цукрової пудри.

ПРИГОТУВАННЯ:

Розтопити білий шоколад на водяній бані (можна брати навіть пористий).

Окремо змішати молоко і цукрову пудру.

У розтоплену шоколадну масу ввести молочно-цукрову (густину можна регулювати гарячим молоком, додаючи його по одній чайній ложці, щоб не зробити глазур занадто рідкою).

Правила нанесення глазурі:

*ваш кондитерський виріб не повинен бути теплим, інакше помадка просто потече;

*для рівномірного нанесення можна використовувати кондитерську лопатку, ніж або просту ложку (я брала пасочки в руку і занурювала їх у глазур);

*щільність помадки можна посилити, якщо наносити глазур у декілька шарів.

Великдень, глазур, глазур для паски, порадник, глазур царська, глазур з білого шоколаду, великодня смакота, великодня випічка, прикрашаємо паску, ідеальна глазур для паски, великодня трапеза, великоднє меню, великодні поради, великодні секрети, великодні рецепти

Коментарі:

  Так  Ні, дякую