Гаряча тема:
- Війна
Сьогодні вже напевно кожен знайомий із такою китайською та тайською класикою, як смажений рис з яйцем. Приготувати цю страву самостійно зовсім не складно, а головне – буде дуже смачно!
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 склянки сирого довгозернистого рису,
1 куряче філе,
по жмені заморожених горошку та кукурудзи,
1 велика морквина,
2 яйця,
зелена цибуля,
1,5-2 ч. л. дрібно нарубаного свіжого імбиру,
3 зубки часнику,
3 ст. л. соєвого соусу,
2 ч. л. цукру,
сіль,
червоний гострий мелений перець.
ПРИГОТУВАННЯ:
Рис відварити до готовності.
Моркву нарізати кубиком.
Заморожені горошок та кукурудзу трохи розморозити.
Філе нарізати подовгастими шматочками.
Посолити, поперчити курятину й обсмажити на олії приблизно 4 хвилини.
Додати в сковорідку з м’ясом моркву. Потім кукурудзу та горошок.
Перемішати та вибити яйця. Посолити і, постійно помішуючи, смажити до готовності яйця.
Зелену цибулю подрібнити.
Імбир та часник нарізати дуже дрібно.
Додати у сковорідку цибулю, часник та імбир. Ретельно перемішати.
Готувати все декілька хвилин і додати варений рис.
Влити соєвий соус, додати цукор та перець, перемішати і прогрівати ще близько 5 хвилин.
При подачі за бажанням посипати рис чорним кунжутом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: