Гаряча тема:
- Війна
Навесні та на початку літа не надто хочеться майонезних салатів. У цю пору краще віддавати перевагу легким та корисним стравам з овочами та зеленню. У цього салату може бути кілька версій. Замість редиски можна додати білу редьку, а замість огірків брати помідори. Або ж змішати лише сир, яйця, цибулю та зелень. Варіацій може бути безліч – не бійтеся експериментувати і знайдете той варіант, який вам смакуватиме найкраще.
ІНГРЕДІЄНТИ:
300 г редиски,
2-3 варених яйця,
200 г огірків,
100 г кремоподібного плавленого сиру (на кшталт «Янтар»),
пучок зеленої цибулі,
кріп,
перець чорний мелений,
сіль,
дрібка цукру.
ПРИГОТУВАННЯ:
Яйця відварити, почистити та нарізати довільними шматочками.
Редиску помити, зрізати кінчики та нарізати кружальцями.
Огірки — також кружальцями.
Кріп та зелену цибулю помити і дрібно порубати.
Змішати всі складові в мисці, посолити, поперчити, присмачити цукром та заправити плавленим сиром.
Все ретельно перемішати.
Подавати салат одразу ж — порційно, або в загальному салатнику.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: