Гаряча тема:
- Війна
Традиційно до складу піци «Дьябло» входять ковбаски, перець чилі, обов’язково декілька видів сиру (до прикладу, Моцарела і Маасдам), мариновані печериці, оливки та перець чилі. За смаком кладуть базилік у томатний соус, для змащування основи. Склад начинки може варіюватися. У ній можуть бути овочі та шинка.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г тіста для піци (можете користуватися своїм улюбленим рецептом, взяти на озброєння наш, або ж купити готове дріжджове тісто в магазині).
Для начинки:
200 г сиру Моцарела,
200 г сиру Маасдам,
150 г маринованих печериць,
200 г копчених ковбасок,
200 г шинки,
2-3 помідори,
пів банки чорних оливок.
Для соусу:
150 мл кетчупу,
1 гірка перчина чилі (якщо не має, то можна брати гострий кетчуп),
1-2 ст. л. оливкової олії,
сушений базилік та орегано,
1 зубок часнику,
копчена паприка.
ПРИГОТУВАННЯ:
Соус: помістити у млинок чи чашу блендера часник, паприку, перець чилі та оливкову олію. Змолоти до однорідної маси. Додати до неї кетчуп і сушені трави.
Встелити деко пергаментом. Тісто розкачати тонким шаром.
Рясно змастити тісто приготованим соусом.
Далі поверх соусу розкласти нарізані тонкими слайсами ковбаски і шинку.
Наступний шар – кружальця томатів, скибочки маринованих грибів та оливки.
Моцарелу нарізати середніми кубиками, Маасдам – натерти на тертці. Викласти сири поверх начинки.
Випікати в попередньо розігрітій до 250°С духовці (7-10 хвилин).
Готову піцу нарізати шматочками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: