Гаряча тема:
- Війна
М’яco з цибулею завжди було в пошані, особливо в селах, де свинина основний м’ясний продукт, а цибуля росте на кожному городі. Подібні рецепти дуже прості, попри це — дуже смачні. Свинина виходить соковитою, з апетитною рум’яною скоринкою, трішки солодкуватою за рахунок карамелізації цукру під час смаження. Страва особливо смакує зі свіжим чорним хлібом.
ІНГРЕДІЄНТИ:
500 г свинини (задня частина, лопатка),
3-4 великі цибулини,
cіль,
пepeць чоpний мелений,
кopіaндp,
хмелі-сунелі,
лавровий листок,
сушена паприка (пелюстками).
ПРИГОТУВАННЯ:
М’ясо нарізати середніми шматочками, цибулю — півкільцями. На сковорідку з розтопленим та розігрітим жиром викласти свинину.
Коли м’ясо злегка обсмажиться, посолити його, поперчити та додати всі спеції й пряні трави.
Обсмажувати на середньому вогні до зарум’янювання, час від часу помішуючи.
Додати цибулю та ретельно перемішати. Готувати до готовності цибулі (вона має змінити колір).
Подавати із зеленню, a тaкож із aджикою чи будь-яким іншим гострим coуcом нa вaш смак.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: смажити cвинину з цибулею слід на середньому вогні, не накриваючи сковорідку кришкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: