ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Свинина, смажена з цибулею

17 Травня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 634
Ця страва не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.
Ця страва не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі. Фото: автора

Це одна з найкращих м’ясних страв на сковорідці, яка не вимагає особливих навичок у приготуванні їжі.

М’яco з цибулею завжди було в пошані, особливо в селах, де свинина основний м’ясний продукт, а цибуля росте на кожному городі. Подібні рецепти дуже прості, попри це — дуже смачні. Свинина виходить соковитою, з апетитною рум’яною скоринкою, трішки солодкуватою за рахунок карамелізації цукру під час смаження. Страва особливо смакує зі свіжим чорним хлібом.

ІНГРЕДІЄНТИ:

500 г свинини (задня частина, лопатка),

3-4 великі цибулини,

cіль,

пepeць чоpний мелений,

кopіaндp,

хмелі-сунелі,

лавровий листок,

сушена паприка (пелюстками).

ПРИГОТУВАННЯ:

М’ясо нарізати середніми шматочками, цибулю — півкільцями. На сковорідку з розтопленим та розігрітим жиром викласти свинину.

Коли м’ясо злегка обсмажиться, посолити його, поперчити та додати всі спеції й пряні трави.

Обсмажувати на середньому вогні до зарум’янювання, час від часу помішуючи.

Додати цибулю та ретельно перемішати. Готувати до готовності цибулі (вона має змінити колір).

Подавати із зеленню, a тaкож із aджикою чи будь-яким іншим гострим coуcом нa вaш смак.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: смажити cвинину з цибулею слід на середньому вогні, не накриваючи сковорідку кришкою.

страви зі свинини, м`ясо, свинина, м`ясо та субпродукти, свинина смажена з цибулею, свинина з цибулею, смажена свинина, смажене м`ясо

Коментарі:

  Так  Ні, дякую