Гаряча тема:
- Війна
У борщику відчувається легка солодкість моркви, кислинка щавлю з тонким смаком ревеню. Щоб страва була ситнішою, раджу готувати її на м’ясному бульйоні з додаванням картоплі.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 курячих стегенця,
пучок щавлю,
2-3 пагони ревеню,
5-6 картоплин,
1 морквина,
1 цибулина,
5 яєць,
лавровий листок,
перець чорний горошком,
зелень петрушки і кропу,
зелена цибуля,
сіль
перець чорний мелений,
сметана.
ПРИГОТУВАННЯ:
Стегенця залити водою, довести до кипіння, зменшити вогонь. Додати лавровий листок і перець горошком. Варити бульйон 35-40 хвилин. Потім курку вийняти, бульйон процідити, відокремити м'ясо від кісток і повернути в бульйон.
Картоплю порізати середніми брусочками і покласти в бульйон. Варити до напівготовності.
Цибулю нарізати кубиками, моркву — натерти на тертці. Спасерувати овочі на розігрітій олії.
Пагони ревеню почистити від шкірочки та нарізати тонкими кружальцями.
Дрібно порізати щавель і всю зелень.
Яйця зварити, почистити та нарізати соломкою або кубиками.
Додати всі підготовлені складові у борщ. Довести до кипіння. Зменшити вогонь, посолити, поперчити та варити до готовності. Подавати борщ зі сметаною.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: