Гаряча тема:
- Війна
Поєднання свинини з яблуками — кулінарна класика. Цей рецепт з англійськими нотками, оскільки саме в Англії полюбляють свинину з яблучним соусом. М’ясо виходить м’яким та соковитим, не менш смачними є тушковані яблука. Рекомендую не економити й покласти її побільше.
ІНГРЕДІЄНТИ:
400-500 г свинини (краще брати вирізку),
3-4 яблука,
2 цибулини,
2-3 яйця,
50 мл молока,
3 ст. л. борошна,
1 ч. л. паприки,
перець чорний мелений,
прованські трави,
1 ч. л. сушеного часнику,
кориця,
мускатний горіх,
100 мл яблучного соку,
0,5 ч. л. цукру,
сіль.
ПРИГОТУВАННЯ:
Нарізати м'ясо порційними шматками і відбити як на відбивні. Кожен шматочок посолити та поперчити.
Яйця збити виделкою молоком, трішки підсолити.
Змішати борошно, сіль, трави, прянощі та сушений часник.
Запанірувати в цій суміші відбивні (залишки панірування зберегти, воно ще знадобиться).
Вмочувати відбивні в яєчний кляр і обсмажити на розігрітій олії з обох сторін до золотавої скоринки.
Цибулю нарізати півкільцями, яблука часточками (видалити насіння, шкірочку залишити). У тій же сковорідці, де смажилося м'ясо обсмажити цибулю.
Коли цибуля стане прозорою, додати яблука та цукор.
Смажити ще декілька хвилин та додати панірування, яке залишилося.
Скласти відбивні в каструлю з товстим дном.
Зверху викласти яблука з цибулею, влити яблучний сік, обережно перемішати. Накрити кришкою і тушкувати 5-10 хвилин.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: