ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Розсольник «Верховинський» із квасолею та грибами

22 Травня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 8634
Розсольник з грибами та квасолею – це один із найкращих варіантів приготування супу з цієї категорії.
Розсольник з грибами та квасолею – це один із найкращих варіантів приготування супу з цієї категорії. Фото: автора

Суп виходить насиченим, яскравим і наваристим.

Розсольник з грибами та квасолею – це один із найкращих варіантів приготування супу з цієї категорії. Насправді солоні огірки та кілька видів грибів чудово поєднуються й утворюють дивовижний смак. Тому, якщо ви не куштували такий варіант розсольника, то обов'язково приготуйте, потіште себе і своїх близьких!

ІНГРЕДІЄНТИ:

2 курячих стегенця,

жменя сушених грибів (в мене — білі),

300 г заморожених опеньок (можна використовувати як лісові гриби, так і печериці),

200 г квасолі,

4 квашені огірки,

4-5 картоплин,

морквина,

цибулина,

зелень кропу і петрушки,

сіль,

перець мелений,

лавровий листок.

ПРИГОТУВАННЯ:

З курятини зварити бульйон. Сушені гриби та квасолю замочити на 2-3 години, заморожені опеньки — розморозити. Картоплю нарізати середніми кубиками. Покласти в бульйон гриби та квасолю. Варити до напівготовності. Додати картоплю.

Огірки нарізати кружальцями та спасерувати на олії.

Додати до огірків терту моркву та нарізану дрібно цибулю. Тушкувати до готовності овочів.

Додати засмажку у суп, посолити, поперчити, покласти лавровий листок та зелень. Варити все разом ще 5 хвилин. Подавати розсольник зі сметаною.

 

супи, розсольник, перші страви, розсольник верховинський, розсольник з квасолею та грибами, огірочник, українська кухня, закарпатська кухня, суп, рецепти перших страв

Коментарі:

  Так  Ні, дякую