Гаряча тема:
- Війна
Сметанний соус смачнющий, він чудово доповнить будь-який гарнір. Курятина теж ідеально смакує — вона не суха та дуже ніжна, буквально тане у роті!
ІНГРЕДІЄНТИ:
600 г курячого філе,
200 мл сметани,
2-3 зубки часнику,
2 цибулини,
2 ст. л. борошна,
3 ст. л. оливкової олії,
30 г вершкового масла,
сіль,
суміш перців мелена,
сушені прованські трави.
ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе нарізати кубиками та підсмажити на суміші оливкової олії та вершкового масла.
Готувати близько 5 хвилин, помішуючи (філе має побілішати і виділити трохи соку). Цибулю нарізати невеликими кубиками й додати в сковорідку до м'яса.
Додати в сковорідку борошно, перемішати й тушкувати все разом ще п'ять хвилин. Потім покласти подрібнений часник.
У сметану додати сіль, суміш перців, прованські трави, перемішати все ложкою і вилити сметанний соус до м’яса. Тушкувати під кришкою 10 хвилин на маленькому вогні (соус має загуснути й просочити кожен шматочок курки).
Прикрасити страву свіжою зеленню — базиліком, петрушкою, кропом.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: