ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Куряче філе в сметанному соусі з часником

28 Травня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 867
Курятина смакує чудово — вона не суха, соковита та дуже ніжна, буквально тане у роті!
Курятина смакує чудово — вона не суха, соковита та дуже ніжна, буквально тане у роті! Фото: автора

М’ясо виходить ніжним і соковитим, а готується страва менше пів години.

Сметанний соус смачнющий, він чудово доповнить будь-який гарнір. Курятина теж ідеально смакує — вона не суха та дуже ніжна, буквально тане у роті!

ІНГРЕДІЄНТИ:

600 г курячого філе,

200 мл сметани,

2-3 зубки часнику,

2 цибулини,

2 ст. л. борошна,

3 ст. л. оливкової олії,

30 г вершкового масла,

сіль,

суміш перців мелена,

сушені прованські трави.

ПРИГОТУВАННЯ:

Куряче філе нарізати кубиками та підсмажити на суміші оливкової олії та вершкового масла.

Готувати близько 5 хвилин, помішуючи іле має побілішати і виділити трохи соку). Цибулю нарізати невеликими кубиками й додати в сковорідку до м'яса.

Додати в сковорідку борошно, перемішати й тушкувати все разом ще п'ять хвилин. Потім покласти подрібнений часник.

У сметану додати сіль, суміш перців, прованські трави, перемішати все ложкою і вилити сметанний соус до м’яса. Тушкувати під кришкою 10 хвилин на маленькому вогні оус має загуснути й просочити кожен шматочок курки).

Прикрасити страву свіжою зеленню — базиліком, петрушкою, кропом.



 

куряче філе, м`ясо та субпродукти, курятина, страви з курятини, рецепти з курки, рецепти з курячого філе, куряче філе в сметанному соусі, страви з курки, курка, філе курки, куряча грудка

Коментарі:

  Так  Ні, дякую