Гаряча тема:
- Війна
Я часто тушкую капусту — з м’ясом, картоплею, грибами... Останнього разу вирішила покласти мисливські ковбаски. Смак капусти вийшов приємно пікантним, з легким ароматом копченини.
ІНГРЕДІЄНТИ:
1 велика капустина,
2 морквини,
пучок зеленої цибулі,
4 мисливські ковбаски (можна використовувати чорізо або будь-які інші сирокопчені),
2 ст. л. кетчупу,
1 ст. л. сметани,
сіль,
трішки цукру,
суміш перців мелена,
солодка паприка,
сушений часник,
мускатний горіх.
ПРИГОТУВАННЯ:
Ковбаски нарізати кружальцями та підсмажити на оливковій олії.
Додати терту моркву та подрібнену цибулю.
Додати кетчуп та сметану, перемішати та тушкувати все разом ще 3 хвилини.
Капусту тонко нашаткувати, посолити, присмачити цукром та злегка пом’яти руками. Додати засмажку та всі спеції.
Ретельно все перемішати та перекласти у чавунний казанок.
Влити 100-150 мл бульйону (чи води), закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: