ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Капуста, тушкована з мисливськими ковбасками

31 Травня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 1073
Смак капусти виходить приємно пікантним, з легким ароматом копченини.
Смак капусти виходить приємно пікантним, з легким ароматом копченини. Фото: автора

Рецепт неймовірно простий і не клопіткий.

Я часто тушкую капусту — з м’ясом, картоплею, грибами... Останнього разу вирішила покласти мисливські ковбаски. Смак капусти вийшов приємно пікантним, з легким ароматом копченини.

ІНГРЕДІЄНТИ:

1 велика капустина,

2 морквини,

пучок зеленої цибулі,

4 мисливські ковбаски (можна використовувати чорізо або будь-які інші сирокопчені),

2 ст. л. кетчупу,

1 ст. л. сметани,

сіль,

трішки цукру,

суміш перців мелена,

солодка паприка,

сушений часник,

мускатний горіх.

ПРИГОТУВАННЯ:

Ковбаски нарізати кружальцями та підсмажити на оливковій олії.

Додати терту моркву та подрібнену цибулю.

Додати кетчуп та сметану, перемішати та тушкувати все разом ще 3 хвилини.

Капусту тонко нашаткувати, посолити, присмачити цукром та злегка пом’яти руками. Додати засмажку та всі спеції.

Ретельно все перемішати та перекласти у чавунний казанок.

Влити 100-150 мл бульйону (чи води), закрити кришкою і тушкувати до готовності.



тушкована капуста, капуста, овочі, овочеві страви, страви з овочів, капуста тушкована з мисливськими ковбасками, капуста з ковбасками, мисливські ковбаски, ковбаски

Коментарі:

  Так  Ні, дякую