Гаряча тема:
- Війна
Обожнюю нестандартні поєднання в їжі, тому з нетерпінням чекала сезону полуниць, щоб можна було спробувати нові салатні експерименти! Полуниця — це чудовий додаток до салатів. Її особливий аромат та кисло-солодкий смак ідеально відтіняють смакову гамму солоних сирів і горіхів.
ІНГРЕДІЄНТИ:
2 великих пучка руколи,
листя салату,
250 г полуниць,
200 г томатів чері,
150 г сиру «Фета»,
30 г мигдалю.
Для заправки:
80 мл оливкової олії,
30 мл бальзамічного оцту,
2 ст. л. соєвого соусу (в мене цитрусовий; за відсутності додати трішки тертої лимонної цедри),
1 ч. л. меду,
прованські трави,
трішки солі,
суміш перців свіжозмелена.
ПРИГОТУВАННЯ:
Горіхи підрум'янити на сухій сковорідці та подрібнити ножем.
У чашці змішати всі інгредієнти для заправки й залишити, щоб всі смаки розкрилися.
По тарілках розкласти руколу та листя салату (порвати руками). Розподілити зверху половинки томатів чері.
Рівномірно викласти кубики сиру «Фета» та четвертинки полуниці.
Полити салат заправкою та посипати дробленими горішками.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: