ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Курячі гомілки в сметані під сирною скоринкою

17 Червня 2021 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 4708
Курятина виходить соковитою, ароматною, а рум'яна сирна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит!
Курятина виходить соковитою, ароматною, а рум'яна сирна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит! Фото: автора

Дуже смачна м'ясна страва — курятина виходить соковитою, ароматною, а рум'яна сирна скоринка вже одним своїм виглядом викликає апетит!

Курячі ніжки або гомілки хороші тим, що готуються швидко і зовсім не складно. Можна знайти просто величезну кількість рецептів, але один з моїх найулюбленіших — зі сметаною і сиром. Курячі гомілки виходять дуже смачними та соковитими. Можна використовувати різні приправи для курки, тим самим вносячи різноманітність у рецепт.

ІНГРЕДІЄНТИ:

6 курячих гомілок,

150 мл сметани,

100 г твердого сиру (у мене цього разу «Маасдам»),

карі,

сіль,

сушений часник,

паприка,

прованські трави.

ПРИГОТУВАННЯ:

Курячі гомілки помити, обсушити паперовим рушником. Змастити сметаною, натерти сіллю, спеціями та травами, викласти на деко.

Запікати при 200ºС протягом 30 хвилин. Вийняти деко з духовки.

Посипати гомілки тертим сиром.

Знову поставити деко в духовку і запікати ще 10 хвилин.



гомілки, м`ясо та субпродукти, курячі гомілки, гомілки в сметані, гомілки з сиром та сметаною, гомілки під сирною скоринкою, курка, курятина, страви з курки, рецепти з курки, гомілки в сметанному соусі

Коментарі:

  Так  Ні, дякую