ye-logo.v1.2

Різдвяний бал: мюзикли в реалі і шампанське у мріях

Культура 2851
Фото: автора

Минулої неділі, 12 січня у Хмельницькому «відгримів» Різдвяний бал!

«Гримів» він, щоправда, не надто голосно, але для поціновувачів вишуканих манер, вечірнього вбрання та якого-не-якого, а світського життя, недільний вечір був по-справжньому святковим.
Дами у вечірніх сукнях, а кавалери – у фраках, костюмах, чи просто у сорочках... більшість до обласного музично-драматичного театру ім Старицького на Різдвяний бал, прийшли саме у такому вбранні. Хоча вистачало й буденних джинсів та светрів. Але загальної атмосфери тим, хто прагнув свята, буденний одяг не зіпсував.
Більше сотні хмельничан, під чарівні звуки вальсу і танго, танцювали, спілкувалися, знайомилися... Віртуозну гру оркестру, під керівництвом Леоніда Деркача, час від часу переривали ведучі Андрій Клименко та Марина Семенюк, оголошуючи кожну наступну композицію чи соліста.

«Різдвяні бали у Хмельницькому вже стали традицією, – каже художній керівник театру Марина Семенюк, – Та кожного року є свої родзинки. Якщо минулого року програма балу складалася з трьох частин: оперети, вальс та сучасні пісні, то цього року, ми акцентували увагу, окрім оперети, на відомих мюзиклах. Також цього року, ми додали відеосупровід до музичної частини балу, адже є глядачі, які активно долучаються до дійства, танцюють, а є ті, хто просто спостерігають».


Про «шампанське рікою», вечірній дрес-код та рівень справжнього балу, у повному розумінні цього слова, організатори не лише мріють, але й обіцяють докласти максимум зусиль, щоб у Різдвяну казку щороку потрапляло все більше і більше хмельничан.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую