ye-logo.v1.2

Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок

Культура 2115
Містянам покажуть надзвичайних тваринок
Містянам покажуть надзвичайних тваринок. Фото: надане організаторами

Презентує світлини відомий земляк.

 У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва 16 червня відкриється виставка фотографії "Надзвичайні тваринки Сергія Іванова".

Фотохудожник Сергiй Іванов народився 23 березня 1973 року в місті Хмельницькому. Після закінчення школи навчався у Хмельницькому професiйно-технiчному училищi, отримав спеціальність художник – оформлювач – вітражист. У 1991 – 1992 роках працював художником-оформлювачем у Хмельницькому парку культури та відпочинку.

З 1994 року працював у Хмельницькій обласній державній телерадіокомпанії. Спочатку – художником-графіком, потім телеоператором, режисером, завідуючим художньо-виробничою групою ТВО «Поділлятелефільм». Заочно навчався на факультеті кіно- та телемистецтва Київського міжнародного університету. З 2005 року працював оператором на телеканалах «Студiя 1+1», СТБ, «24 канал».

Переможець і лауреат понад 20 міжнародних і всеукраїнських фестивалів. Також паралельно опановував мистецтво весiльної фотографiї. На цей час провів понад 100 майстер-класiв з весільної та художньої фотографії. Визнаний на багатьох фотопорталах серед професіоналів як майстер весільної артфотографії. Працював у бiльш ніж 30 країнах свiту.

Відкриття виставки відбудеться 16 червня о 16 годині у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська), 56. Експозиція триватиме до 8 липня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую