ye-logo.v1.2

Хмельничан кличуть подивитися фільм "Слуга народу 2" під відкритим небом

Культура 2973
Фільм покажуть на стадіоні ХНУ.
Фільм покажуть на стадіоні ХНУ.. Фото: inpoland.net.pl

Організовує перегляд студентська рада ХНУ.

Завтра, 13 вересня, на стадіоні Хмельницького національно університету покажуть фільм «Слуга народу 2». Такий захід університетська студентська рада організовує не вперше.

«Ми запрошуємо переглянути українську політичну кінокомедію «Слуга народу 2». Фільм є продовженням телесеріалу «Слуга народу» про неймовірну історію обрання Президента України. Кіно для перегляду обирали за допомогою невеличкого студенського голосування. Ми хотіли, щоб це було щось і веселе, і актуальне», – розповідає голова студенської ради Анастасія Козак.

Організатори кажуть, проводять такі заходи для того, щоб створити затишну та дружню атмосферу.

«Також, ми проводимо такі зустрічі, щоб зібрати першокурсників разом, аби ті відчули себе частинкою студентської банди, подивилися скільки нас, і які можливості ми маємо. Також, за допомогою таких заходів, ми хочемо активізувати молодь та суспільство», – каже Анастасія.

Організатори додають, що в цьому році фільм під відкритим небом покажуть востаннє, бо, скоріш за все, погода не дозволить зробити це знову. Приходити можуть усі жителі та гості міста. Варто взяти із собою каремат та теплий чай.

Отже, «Слугу Народу 2» покажуть на стадіоні ХНУ (вулиця Інститутська, 7) 13 вересня о 19.30 годині.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую