ye-logo.v1.2

На місяць площа біля кінотеатру Шевченка стане головним концертним майданчиком Хмельницького

Культура 3866
На майданчику біля кінотеатру Шевчека виступатимуть творчі колективи
На майданчику біля кінотеатру Шевчека виступатимуть творчі колективи. Фото: з архіву

Майже щодня там відбуватимуться концерти.

У Хмельницькому з 19 грудня по 19 січня майданчик біля кінотеатру Шевченка перетвориться на місце концертів. Як повідомив начальник управління культури і туризму міськради Артем Ромасюков, саме там на спеціально спорудженій сцені майже щодня виступатимуть творчі колективи.

«Різдвяний ярмарок дає нам змогу мати в місті ще один фестиваль, який буде відбуватися протягом місяця. Буде багато різних заходів – перегляд новорічних мультфільмів просто неба, вертепи, благодійні заходи. До нас долучається мистецька сотня «Гайдамаки» і «Рух до перемоги». Вони проведуть благодійні концерти, буде організований пункт приймання допомоги для дітей із дитячих будинків», - розповідає Артем Євгенійович.

За його словами, святкові вечори стартуватимуть з 19 грудня, коли відкриватимуть ялинку та гостину Святого Миколая. Сцена працюватиме із 17.00 години. Стати учасниками святкового новорічного дійства запрошують творчі об’єднання міста. Артем Ромасюков каже, що готові до співпраці, усім охочим вистачить часу показати себе.

Детальну програму заходів, які відбуватимуться з 19 грудня по 19 січня на сцені біля кінотеатру ім..Т.Шевченка сформують за кілька днів. Слідкуйте за оновлення у рубриці Афіша сайту «Є»

Читайте також: Головну ялинку Хмельницького відкриє співачка Ірина Федиши

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую