ye-logo.v1.2

«Голос. Діти 4»: маленькі хмельничани не вистояли у вокальних битвах

Культура 4976

Одразу троє дітей з Хмельницької області вийшли на музичний ринг шоу.

У неділю, 3 грудня, на телеканалі «1+1» відбулися «вокальні бої» четвертого сезону проекту Голос. Діти. Цього вечора вокалісти один за одним залишали шоу. Тренери сформували зі своїх учасників «тріо», після виступу яких, лише один співак мав пройти до наступного етапу. За результатами недільного ефіру, у команді кожного наставника залишилося лише чотири артисти.

Першим з хмельницьких співаків на музичний ринг вийшов учасник команди «Время и Стекло» Єгор Горлов з міста Нетішин. Перед виходом на сцену Єгор наголосив: «Я хочу показати, що я не лише симпатичний хлопець, але й сильний вокаліст».

Хлопець виступив разом з Яною Горною та Орестом Макаренком, виконавши пісню Потапа і Насті «На раЁне». Але, на жаль, для подальшої участі в шоу тренери обрали Яну Горну.

Ще одна учасниця команди «Время и Стекло» - 14-річна Ангеліна Шимкова з Городка. Цього вечора дівчина співала в тріо разом з Веронікою Чорною і Олександром Міньонком, здивувавши всіх виконанням української народної пісні «Ой у гаю, при Дунаю». Але, за рішенням зіркових тренерів, у вокальному бою переміг Олександр Міньонок.

Ангеліна (зліва) заспівала в тріо українську народну пісню 

Завершували бої кам’янчанка Олександра Мазур разом з Єлизаветою Калініною та Ніно Басілаєю з команди MONATIK. Дівоче тріо виконало кавер на пісню «Имя 505» гурту «Время и Стекло». У наступних випусках Голосу. Діти глядачі побачать Ніно Басілаю, Олександрі ж довелося покинути шоу.

Журі назвали виступ цього тріо найсильнішим (Олександра зліва)

Таким чином, на етапі "вокальних боїв" проект покинули всі три учасники з Хмельниччини. Нагадаємо, під час "сліпих прослуховувань" Голосу. Діти троє юних хмельничан переконали суддів повернути свої крісла.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую