ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти протягом 5-11 лютого

Культура 2488
З Сайтом Є ваш тиждень завжди буде начичений цікавими подіями
З Сайтом Є ваш тиждень завжди буде начичений цікавими подіями. Фото: arabuko.mx

Програма заходів.

Тиждень у Хмельницькому буде багатий на події. Містяни мають нагоду після роботи не лише розважитись, а й навчатися.

Одразу кілька зустрічей у місті будуть присвячені темам ІТ. У вівторок хмельничанам розкажуть, які задачі у веб-дизайнера, які перспективи у цієї професії. У четвер пройде зустріч «Азбука інтернет-маркетингу». А в суботу проведуть лекцію для хмельничанок "Лідерство в IT: інструкція для дівчат".

Не обійдеться без вистав. У театрі Старицького зіграють на сцені драму за твором Шевченка про взаємовідносини батьків і дітей, кохання та зраду «Назар Стодоля». Покажуть історію про коваля Вакулу у його кохану Оксану у комедії «Ніч перед Різдвом». У філармонії хмельничанам підготували оперету "Гуцулка Ксеня". На дітокм з цікавими виставами чекають в обласному театрі ляльок. 

Цього тижня до нашого міста приїде ведучий шоу «Світ навиворіт», журналіст, і фотограф Дмитро Комаров. Усі охочі зможуть послухати його неймовірні історії з найбільш диких країн планети. Дмитро поділиться тим, що залишилося за кадром його теле-шоу, та тим, як подорожувати самостійно.

У суботу в Хмельницькому пройде два воркшопи. На одному містянам розкажуть, як зробити так, щоб кожен співробітник був почутий і включений у роботу, на іншому - як досягти сімейного благополучення.

Не забувайте про виставки, які діють зараз у нашому місті. У музеї-студії фотомистецтва ви зможете переглянути виставку фотографій "З балкончика" Валерія Дядюри з міста Ромни. У відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки експонується виставка живопису нейрохірурга Віталія Літучого. Крім того, у Хмельницькому обласному художньогому музеї представляють експозиції "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", "Зимові канікули. Живопис, керамика, скло з музейної колекції". У Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї діє виставка «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921 рр.». Також нещодавно в арт-центрі «MASLO» презентували виставку київського художника Івана Михайлова «Край землі».

Аби після роботи ви могли активно, весело чи пізнавально провести час, Сайт Є підготував для вас чергову порцію заходів, що заплановані на найближчі дні.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (5 лютого)

Фото: facebook.com

Виставка живопису Віталія Літучого

Автор виставки - нейрохірург Хмельницької обласної лікарні. Техніку живопису вивчав самотужки, спеціальної художньої освіти не отримував. Його полотна - кримські морські пейзажі та натюрморти.

Коли: 9:00-19:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Вівторок (6 лютого)

Фото: oblfilarmonia.com

Оперета "Гуцулка Ксеня"

Сюжет розповідає історію українських емігрантів, які в 1939 році приїжджають зі США до Ворохти, аби знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Хлопець непростий - дід заповів
йому мільйон доларів, але за умови, що той знайде на Батьківщині "свідому українку".

 Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7, велика зала

Вартість: 60-70-80 гривень

Ввідна лекція курсу "Дизайн ux/ui"

На лекції ви дізнаєтеся, для чого цей курс, кому він буде корисним, які задачі у веб-дизайнера, які перспективи у цієї професії? Що передбачає цей курс і які навички отримають слухачі після його завершення?

Коли: 19:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: безкштовно

Середа (7 лютого)

 

Фото: theatrestaritsky.com.ua

Вистава "Назар Стодоля"

Виставу про взаємовідносини батьків і дітей, кохання та зраду поставив головний режисер театру Володимир Борисяк. Стилістично в декораціях художник відтворив українське село, використав елементи козацького побуту. А доповнить усе це спеціальна музична добірка.

Коли: 18:30

Де: Обласний академічний муздрамтеатр імені М. Старицького, вул. Соборна, 60

вартість: 35-80 гривень

Зустріч із Оксаною Долібою

На зустрічі Оксана Доліба розкаже про свою історію успіху, помилки та досягнення, шлях за покликом серця. Розтлумачить про бізнес у відповідності до переконань та як знайти
своє покликання й справу, яка надихає.

Коли: 18:30

Де: Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 250 гривень

Четвер (8 лютого)

 

Фото: EtCetera, theatrestaritsky.com.ua

Продовження авторського проекту "Школа для батьків 2"

Мета проекту - допомогти батькам у доброму вихованні дітей, фундаментом якого є взаєморозуміння, спілкування, формування характеру дитини згідно ціннісних орієнтирів.

Коли: 18:30

Де: ХОБФ "Карітас", вул. Зарічанська, 10/3 (ІІ поверх)

Вартість: 150 гривень

Комедія «Ніч перед Різдвом»

Це історія про коваля Вакулу у його кохану Оксану. Дівчина не відповідала на залицяння, а потім, щоб той остаточно відстав, заявила, що вийде за нього заміж тільки тоді, коли він принесе їй черевички, які носить цариця. І для свого щасля хлопець був ладен на все – навіть осідлати самого чорта.

Коли: 18:30

Де : Хмельницький обласний академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Азбука інтернет-маркетингу

Зустріч проводитиме Олександр Вербицький - засновник маркетингової та ІТ-компанії повного циклу Outsourcing team. Він простою і зрозумілою мовою пояснить найголовніше про
комплекс інструментів в інтернет-маркетинзі.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 250 гривень

Виставка "Край землі" Івана Михайлова

Деякі презентовані роботи пов’язані з Францією, Туреччиною. Але більшість пейзажів, зафіксованих на картинах, кримські. Безлюдні причали, набережні, пляжі, зображені на картинах, як межа. Серія була створена в 2011 році. І сьогодні ці роботи абсолютно інакше зчитуються.

Коли: 12:00-19:00

Де: Арт-центр «MASLO», вул.Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: безкоштовно

Субота (10 лютого)

 

Фото: Ivona - bigmir)net, facebook.com

Зустріч із Дмитром Комаровим

Усі дивилися "Світ навиворіт" і захоплювалися ведучим цього проекту Дмитром Комаровим. Ведучий, автор програми, журналіст, фотограф, мандрівник - і це все в одній особі. Дмитро Комаров приїздить до Хмельницького і планує творчу зустріч.

Коли: 14:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 190-490 гривень

Показ музичного документального фільму «Димна Суміш: між пеклом і раєм»

На музиці гурту "Димна суміш" виросло покоління. Вона приносила слухачам не тільки шалені концерти зі слемом і розтрощеними гітарами, а й ідеї: спротиву пропаганді, вегетаріанстві, відмови від алкоголю та наркотиків.

Коли: 18:00

Де: Арт-центр "MASLO", Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 80 гривень

Лекція-зустріч "Лідерство в IT: інструкція для дівчат"

На лекції ви зможете дізнатися, чому деякі культури більш відкриті й залучають натхненних жінок-лідерів, проаналізуєте кейси, поговорите про те, як формується лідерство в ІТ, та поспілкуєтеся на тему того, навіщо брати перерви в кар'єрі.

Коли: 18:00

Де: ІТ Академія від Stfalcon.com, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 100 гривень

Дитяча вистава "Бука"

Театр ляльок запрошує маленьких хмельничан на виставу «Бука». У ній актори театру розкажуть про персонажа, яким лякають неслухняних дітей.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Воркшоп “Не скрамом єдиним: інстументи для будь-яких проектів"

Анна Лаврова - Project Manager, Agile-консультант. Має більше 9-и років досвіду в управлінні проектами в ІТ в Україні, на європейському й американському ринках. Вона точно знає, як зробити так, щоб кожен співробітник був почутий і включений у роботу.

Коли: 11:00

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 399 грн - до 9 лютого; 500 грн - у день проведення заходу.

Воркшоп "Рецепт сімейного щастя"

Для кожної сім'ї - свій шлях до цього. Однак бувають моменти, які варто передбачити. Ідеться про насилля та його типи (фізичне, психологічне, фінансове). Воркшоп стане корисним для молодих сімей та пар.

Коли: 11:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Літературний захід "Говоримо про..."

Аби прочитані книги не були забутими, їх треба обговорювати. І чим більше, тим краще. Якщо у тебе немає такої компанії, то Літературний БАЗАР Хмельницький чекає в гості. Цього разу обговорюватимуть роман Джуліана Барнза "Відчуття закінчення".

Коли: 15:00

Де: Кав'ярня-кондитерська "ZERNO", вул. Свободи, 55.

Вартість: безкоштовно

Неділя (11 лютого)

Фото: 0382.ua

Свято Стрітення

У програмі святкувань виступ муніципального естрадно-духового оркестру, театралізовано дійство "Лютий лютує - весні дорогу готує", спортивно-ігрова програма, українська дискотека. Крім того, будуть і народні частування. Гості свята - Академічний ансамбль пісні й танцю "Козаки Поділля".

Коли: 15:00

Де: Парк культури і відпочинку ім. М. Чекмана

Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Чарівна лампа Алладіна"

Алладін - син бідного кравця. Після смерті батька мати з сином дуже бідували. Із далекого Магрибу приїжджає злий чаклун, котрий видає себе за брата покійного. Чародій допомагає родині, а все тому, що хоче, аби Алладін дістав йому масляну лампу з печери повної небезпек.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую