ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 1-3 червня

Культура 3696
Цими вихідними у Хмельницькому для діток запланували чимало розваг
Цими вихідними у Хмельницькому для діток запланували чимало розваг. Фото: З архіву редакції

Програма заходів.

У перші вихідні літа у Хмельницькому запланували насичену розважальну програму для малечі. До Дня захисту дітей у п’ятницю проведуть яскраве свято у сквері імені Тараса Шевченка. Будуть концерти, майстер-класи, дитячий показ мод, запускання повітряних зміїв, відкриття бібліотечного літа та ще багато цікавого.

У суботу святкування продовжиться: для маленьких хмельничан проведуть квест «Країна, де оживають історії». Наступного дня діток запрошують до лялькового театру на виставу.

Дорослим теж буде, чим зайнятися цими вихідними. Будуть корисні майстер-класи, виступи музичних гуртів. У суботу запланували сольний концерт гурту "Гражданин Топинамбур", а в неділю пройде йогамарафон. Крім того, любителів двоколісних запрошують цього дня долучитися до пробігу «Велодень 2018».

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", київського художника Єгіазаряна Б. під назвою "Присвята. Живопис". У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка творчих робіт особливих дітей «Казковий світ». В обласному літературному музеї демонструють знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. Виставка творів Анни Трачук та Галини Олійник "Просторами України" діє у галереї "На Проскурівській". У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка «Сонячні діти. Перший дотик»

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (1 червня)

Фото: з архіву редакції

Свято до Дня захисту дітей

З нагоди свята, в нашому місті для юних хмельничан буде організовано чимало цікавих різнопланових заходів, а саме: відкриття «Бібліотечного літа», концертна програма «Барви дитинства», розважально-ігрова програма та конкурс малюнку на асфальті, street-art-галерея та ще багато іншого.

Коли: 10:00

Де: Майданчик поблизу кінотеатру імені Т. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Субота (2 червня)

Фото: gazeta-misto.te.ua

Квест «Країна, де оживають історії»

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей організовують квест «Країна, де оживають історії», на якому читачі разом із друзями шукатимуть відповіді на цікаві запитання, робитимуть оригінальні закладки, мандруватимуть книжковими царствами та відгадуватимуть загадки вартових.

Коли: 13:00

Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2

Вартість: безкошковно

Великий сольний концерт гурту "Гражданин Топинамбур"

Можливість відірватися наповну разом із мегакрутим та популярним гуртом.

Коли: 21:00

Де: Паб "Тарантіно", вул. Проскурівська, 81

Вартість: 100 гривень

Виступ GRAND PRIX

Це омана, що поп-музика має бути безтурботною. Grand Prix - романтичний, холодний та водночас стильний поп. Краса та смерть ідуть нерозлучно з похмурими барабанними ритмами та звуками синтезатора.

Коли: 16:00

Де: ТРЦ "Квартал" (паркінг, 4-ий поверх), вул. Кам'янецька, 17

Вартість квитків: 200 гривень - перші 20 квитків; наступні - 250 гривень; 300 гривень - на вході у день заходу

Виступ гурту BARAHTA

Рокери вийдуть на сцену, щоб шокувати, дивувати та дарувати "кайф" від музики. На відвідувачів очікує неймовірний енергетичний вибух, драйв та справжні емоції. BARAHTA створюють якісну українську музику, яка є головним їхнім пріоритетом. Музиканти виступали на головних сценах країни, брали участь у телевізійний проектах "Х-фактор", "Мамахохотала".

Коли: 21:00

Де: Гастро-бар 7.62, вул. Грушевського, 62

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас Дениса Каплунова "Текст, що продає"

На написання текстів ідуть титанічні зусилля? Можна навчитися писати так, що й тексти будуть чудовими й сам процес приноситиме задоволення. Денис Каплунов - одного із найвідоміших і яскравих копірайтерів СНД, засновника агентства копірайтингу "Студія Дениса Каплунова". У текстах - ніякої води і сумнівів. Лише текст, який принесе конкретний результат бізнесу, особистому бренду, блогу тощо.

Коли: 14:00

Де: Вул. Кам'янецька, 48

Вартість - 480 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 0 й до 3 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти". Тут на діток чекає класична музика в живому виконання, знайомство з музичними інструментами, творчі ігри та руханки, елементарне музикування.

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Неділя (3 червня)

Фото: з архіву редакції

Захід «Велодень 2018»

Учасники збираються на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, потім їдуть вулицями міста до парку ім. М. Чекмана.

Коли: 11:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Вистава для дітей «Любов до трьох апельсинів»

Це історія про хворого принца, єдиними ліками для якого було змусити його розсміятися. Відтак при дворі влаштовували веселі ігри, маскаради і вакханалії. Але сталося так, що принца змогла розсмішити лише підступна фея, яка після цього розізлилася настільки, що наслала на нього одержимість трьома апельсинами. Але не простими, а тими, якими володіла зла веретка Креонт у замку, за багато миль від їхнього.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Вартість: 25-28 гривень

Мої перші концерти

У барвистому світі звуків так легко й весело розвиватися - співати, танцювати, гратися й фантазувати. Батьків із дітками від 3 й до 6 років запрошують на нові музичні зустрічі "Мої перші концерти".

Коли: 10:00, 12:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 35 гривень - дитячий, 25 гривень - дорослий

Бесіда "Формула щастя: насолода та етика - і цілком глухий кут парадоксів"

Такого про щастя ви ще не читали. Саме тому розмова буде про цю аутентичну сміливу книгу - "Щастя" Тимо Айраксинена. Обережно! Тут є сарказм. Будбте пильними: тут є реальність без прикрас та гламурних рюшиків. Ця книга змусить думати й аналізувати чимало.

Коли: 16:00

Де: Кав'ярня "CAFFE MILEN", вул. Соборна, 69

Вартість: за принципом Pay for the Value You Get

Avatar Yoga Festival - йогамарафон

Йога - це чудова можливість для тих, хто прагне віднайти гармонію між тілом, душею та духом.

Коли: 9:00

Де: Комплекс "Спортленд", вул. Зарічанська, 3

Варість: 400 гривень, у день заходу - 450 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую